Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Australian Open | Khachanov maakt punt van toernooi met heerlijke tweener tegen Sinner

Eurosport
DoorEurosport

Geupdate 21/01/2024 om 11:14 GMT+1

We zien Jannik Sinner terug in de kwartfinale van de Australian Open. De Italiaan won in een overtuigende driesetter van Karen Khachanov. Het hoogtepunt van de wedstrijd was niet voor Sinner. De Rus stal de show aan het begin van de derde set met een heerlijke tweener.

Australian Open | Khachanov maakt punt van toernooi met heerlijke tweener tegen Sinner

Eigenlijk was Karen Khachanov kansloos tegen Jannik Sinner. Niet omdat hij zelf slecht speelde, maar omdat de Italiaan een ongelooflijk hoog niveau haalde bij vlagen. Toch lukte het de Rus om mee te strijden in de wedstrijd. Sterker nog, het absolute hoogtepunt van de partij was voor Khachanov.
Aan het begin van de derde set speelde de Rus zichzelf naar het net. Sinner zag de kans voor een lob, maar die was net niet perfect. Khachanov twijfelde geen moment, sprintte voorbij de bal en opende zijn benen. Met een tweener probeerde de Rus de bal over Sinner te spelen..
..Een fractie later viel de bal precies op de lijn aan de andere kant van het. Khachanov maakt een klein sprongetje en liet zich een kreet van geluk ontvallen. Dit was één van de mooiste punten van het toernooi. Dat wist de Rus zelf ook. Met opgeheven hoofd ging hij naar huis, want de partij verloor hij uiteindelijk in een driesetter.
picture

Hoogtepunten Jannik Sinner - Karen Khachanov - Australian Open

WAAR KIJK JE?

Voor de Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens de Grand Slams zie je alle rally’s, alle mooie punten en alle Nederlanders in actie. Kijk live op Eurosport of stream jouw gewenste partij live via discovery+. Volg je ons nieuwe kanaal op Whatsapp al?
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie