Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Australian Open | De highlights van dag 6

Eurosport
DoorEurosport

Geupdate 25/01/2020 om 14:59 GMT+1

De avondsessie van dag 6 in Melbourne, hier te zien in de ochtend en middag, staat weer bomvol prachtige affiches.

Mertens

Foto: Eurosport

Thiem heeft deze keer aan vier sets genoeg

Dominic Thiem heeft zich geplaatst voor de vierde ronde van de Australian Open. Waar de Oostenrijker tijdens de vorige ronde nog een zware vijfsetter had te verwerken, kon Thiem met een break in de vierde set de partij naar zich toetrekken.
picture

Australian Open | Thiem langs Fritz in vier sets

Mertens wint van misschien wel DE comeback speelster van deze eeuw

Elise Mertens heeft de vierde ronde van de Australian Open bereikt door een sterke prestatie in de eerste en derde set. In de tweede set had de Belgische het nog lastig met Catherine Bellis, die in de tiebreak de set naar zich toe trok. Bellis heeft de weg naar boven weer ingezet, na een zware blessure die haar aan de kant hield. Voor meer over Bellis luister de podcast Achter de Baseline.
picture

Australian Open | Mertens wint twee van drie sets overtuigend

Geen Belgisch succes bij de mannen
David Goffin heeft het voorbeeld van zijn landgenoot Elise Mertens niet kunnen volgen. De Belg trok de eerste set nog naar zich toe, maar dit was niet voldoende om Andrey Rublev echt in de problemen te brengen. Rublev stoomt door naar de vierde ronde en blijft voorlopig ongeslagen in 2020.
picture

Australian Open | Goffin moet meerdere erkennen in Rublev

Stan 'the man' Wawrinka door na opgave Isner

Stan Wawrinka is door naar de vierde ronde van de Australian Open. Wawrinka had een zware vijfsetter in de benen, maar hier was niet veel van terug te zien. John Isner, zijn Amerikaanse opponent, leek echter wel wat last te hebben. In de tweede set werd dit steeds duidelijker zichtbaar, wat uiteindelijk leidde tot een opgave van Isner.
picture

Australian Open | Wawrinka door na opgave Isner

picture

My Grand Slam Journey | Stan Wawrinka

Muguruza volgende tegenstandster van Bertens

De Spaanse Garbine Muguruza heeft weinig weggegeven tijdens haar wedstrijd tegen de als vijfde geplaatste Elina Svitolina. Muguruza gaf drie games weg en kwam geen moment in de problemen. De Spaanse is daarmee de volgende tegenstandster van Kiki Bertens, die vandaag won van Diyas in haar derde rondepartij.
picture

Australian Open | Svitolina volgende top-10 speler die derde ronde niet overleeft

Unicum voor Zverev: geen setverlies na drie rondes

Alexander 'Sascha' Zverev is door naar de vierde ronde zonder setverlies. En dit terwijl de Duitser in zijn nog prille carriere een reputatie heeft opgebouwd als iemand die vaak lange wedstrijden speelt tijdens de Grand Slams. Deze keer ging het ten koste van Fernando Verdasco. De Spaanse veteraan kwam in de derde set pas echt op gang, maar kon Zverev niet doen kraken.
picture

Australian Open | Zverev nog zonder setverlies

Hoelang nog voor Medvedev bij de gevestigde orde behoort?
De Rus Daniil Medvedev had tijdens de US Open nog de reputatie van 'bad boy', kreeg het publiek tegen zich, bereikte de finale en sloot vrede met datzelfde publiek. Dezelfde Medvedev die de finale verloor van Rafael Nadal heeft nu in Melbourne de vierde ronde bereikt, naar het oogt zonder al te veel inspanning. In de derde ronde was Alexei Popyrin zijn prooi.
picture

Australian Open | Medvedev maakt geen fouten in derde ronde

Kijk de hele week de Australian Open op Eurosport 1, en kijk elke bal op elke baan met de Eurosport Player!
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie