Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Australian Open | Gauff en Osaka staan voor mooie strijd, Djokovic ijzersterk

Eurosport
DoorEurosport

Geupdate 22/01/2020 om 10:18 GMT+1

Met grote namen zoals Novak Djokovic, Coco Gauff, Naomi Osaka en Asleigh Barty zat de derde nacht van de Australian Open ook vol met topwedstrijden. Check hier wat je hebt gemist afgelopen nacht:

Coco Gauff of the United States celebrates after winning match point during her Women's Singles second round match against Sorana Cirstea of Romania on day three of the 2020 Australian Open at Melbourne Park on January 22, 2020

Foto: Getty Images

Naomi Osaka - Saisai Zheng

Naomi Osaka heeft zich zonder al te veel moeite geplaatst voor de derde ronde van de Australian Open. De voormalig nummer 1 van de wereld nam het in haar twee wedstrijd op tegen de Chinese Zheng. De Japanse rekende in twee sets af met haar tegenstander, het werd 6-2, 6-4. In de volgende ronde wacht wonderkind Coco Gauff als tegenstander voor Osaka.
picture

Australian Open | Hoogtepunten Osaka - Zheng

Tatsuma Ito - Novak Djokovic

In de tweede ronde van de Australian Open heeft Novak Djokovic zonder al te veel moeite gewonnen van de Japanner Ito. De nummer twee van de wereld begon gelijk sterk en won de eerste set gemakkelijk met 6-1. Vervolgens kwam hij niet echt in gevaar meer en won hij de met 6-4 en 6-2.
picture

Australian Open | Hoogtepunten Ito - Djokovic

Cori Gauff - Sorana Cirstea

Coco Gauff staat op haar derde Grand Slam voor de derde keer in de derde ronde. De 15-jarige Amerikaanse nam het op tegen de Roemeense Sorana Cirstea en maakte er een prachtige partij van. Gauff verloor de eerste set met 6-4, maar herpakte zich. De tweede set trok ze naar zich toe met 6-3 en in de derde set boog ze een 0-3 achterstand om in een 6-5 overwinning.
picture

Australian Open | Hoogtepunten Gauff - Cirstea

Ashleigh Barty - Polona Hercog

Ook de leidster van de WTA-ranglijst Ashleigh Barty heeft geen fout gemaakt in de tweede ronde van de Australian Open. Voor thuispubliek won Barty in twee sets van de Sloveense Polona Hercog.
picture

Australian Open | Hoogtepunten Barty - Hercog

Paula Badosa - Petra Kvitova

Ze had het erg lastig met de Spaanse qualifier Paula Bidosa, maar Petra Kvitova is door naar de volgende ronde (7-5, 7-5). De Spaanse speelde sterk en kwam zelfs een aantal keer op voorsprong. Vooral de return op de opslag van Kvitova was vaak raak voor de 22-jarige Spaanse. In de volgende ronde treft Kvitova de Russische Ekaterina Alexandrova.
picture

Australian Open | Hoogtepunten Badosa - Kvitova

Caroline Wozniacki - Dayana Yastremska

De Deense Caroline Wozniacki heeft op haar laatste grote toernooi de derde ronde bereikt ten koste van Dayana Yastremska. De Oekraïnse kwam op voorsprong, maar Wozniacki vocht zich terug in de wedstrijd en was met 7-5, 7-5 de baas.
picture

Australian Open | Hoogtepunten Wozniacki - Yastremska

Benoit Paire - Marin Cilic

Marin Cilic heeft de volgende ronde van de Australian Open bereikt na een spannende vijfsetter tegen Benoit Paire. Na 2-2 in sets en 6-6 games brak er een super tiebreak aan. Met 9-3 was het uiteindelijk Cilic die aan het langste eind trok (2-6, 7-6, 6-3, 1-6, 6-7). De Fransman kreeg tussendoor meerdere waarschuwingen van de scheidsrechter voor zijn gedrag, waar hij duidelijk liet merken het niet eens te zijn met zijn beslissingen.
picture

Australian Open | Hoogtepunten Cilic - Paire

De hoogtepunten van nacht 3

Alles even op een rijtje hebben? In de onderstaande video mis je niks van wat er afgelopen nacht in Melbourne is gebeurd.
picture

Wat is er gebeurd tijdens de derde nacht van de Australian Open?

Uitslagen dag 1
Naomi Osaka - Saisai Zheng, 6-2, 6-4
Tatsuma Ito - Novak Djokovic, 6-1, 6-4, 6-2
Cori Gauff - Sorana Cirstea, 4-6, 6-3, 6-5
Asleigh Barty - Polona Hercog, 6-1, 6-4
Paula Badosa - Petra Kvitova, 7-5, 7-5
Caroline Wozniacki - Dayana Yastremska, 7-5, 7-5
Benoit Paire - Marin Cilic, 2-6, 7-6, 6-3, 1-6, 6-7
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie