Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Madrid | Achtste finale eindstation voor Tallon Griekspoor - kan stunt tegen Rune niet opvolgen

Kevin van Nunen

Gepubliceerd 30/04/2024 om 13:44 GMT+2

Tallon Griekspoor is tijdens het Masters-toernooi van Madrid gestrand in de achtste finale. De nummer één tennisser van Nederland verloor in twee sets van Andrey Rublev, wat betekent dat zijn stunt op Holger Rune geen vervolg kreeg. Het was gedaan in 2-6 4-6.

Madrid | Tallon Griekspoor boekt uitstekende zege op gravel - verslaat Rune in drie sets

Het was voor het eerst op gravel dat Griekspoor een overwinning boekte tegen een speler uit de mondiale top twintig, maar het uitschakelen van Rune betekende nog niet direct dat het schema zich opende. De volgende opdracht luisterde namelijk naar de naam Rublev.
Hoewel Rublev tijdens kalenderjaar 2024 nog niet in grootse vorm steekt, kan hij als nummer acht van de wereld natuurlijk nog steeds een potje tennissen. Dat opstapje was te hoog voor Griekspoor, die geen indruk kon maken.
Rublev won twee keer zoveel games en gaf Griekspoor eigenlijk nooit het idee dat er iets te halen viel. En dus wat het in twee sets gedaan, want betekent dat Griekspoor buiten de mondiale top twintig blijft op de ATP-ranglijst.
picture

Indian Wells | Griekspoor flipt na verliezen eerste set en slaat racket aan duigen

WAAR KIJK JE?

Voor de Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens de Grand Slams zie je alle rally’s, alle mooie punten en alle Nederlanders in actie. Kijk live op Eurosport of stream jouw gewenste partij live via discovery+. Volg ook ons kanaal op Whatsapp!
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie