Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Madrid | Carlos Alcaraz in tranen - Geblesseerde Spanjaard geklopt door Andrey Rublev, Jannik Sinner trekt zich terug

Eurosport
DoorEurosport

Gepubliceerd 01/05/2024 om 23:15 GMT+2

Carlos Alcaraz kon zijn tranen niet bedwingen tijdens het Masters-toernooi van Madrid. De titelverdediger en thuisspeler had zichtbaar veel last van zijn armblessure, waar hij tegen Jan-Lennard Struff ook al enorm veel moeite mee had. Andrey Rublev kende geen genade; de Rus won in drie sets en plaatste zich daarmee voor de halve finale. Daarin zien we geen Jannik Sinner, hij trok zich terug.

Madrid | Carlos Alcaraz in tranen - Geblesseerde Spanjaard geklopt door Andrey Rublev

Alcaraz kon de eerste set nog wel in zijn voordeel doen uitdraaien; met 6-4 ging de nummer drie van de wereld aan de leiding. Rublev toonde echter karakter, want hij liet de 20-jarige Spanjaard geen enkel moment met rust. Uiteindelijk waren de tweede en derde set met 6-3 en 6-2 een eenvoudige prooi voor de Rus.
Daarmee plaatste Rublev zich dus voor de halve finale, waar ook al één andere speler bekend is: Félix Auger-Aliassime stootte zonder te spelen door naar de halve eindstrijd, want Jannik Sinner meldde zich met een blessure aan de rechterheup af voor de kwartfinale tegen de Canadees.

Waar kijk je?

Voor de Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens de Grand Slams zie je alle rally’s, alle mooie punten en alle Nederlanders in actie. Kijk live op Eurosport of stream jouw gewenste partij live via discovery+. Volg ook ons kanaal op Whatsapp!
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie