Waanzinnige start
De eerste twee sets ging het nek aan nek tussen de Oostenrijker en de Italiaan. In de eerste game pakte Thiem gelijk al een break, maar bij een 4-3 achterstand verloor hij zijn serve aan de ongeplaatste Cecchinato. De cruciale break van Thiem kwam er vervolgens toch nog bij een 6-5 stand, waardoor de eerste set naar de jonge Oostenrijker ging. In de tweede set gaven beide spelers geen breaks weg. Zo eindigde de tweede set met een waanzinnige tie-break, die met 12-10 in het voordeel van Thiem eindigde.
Einde Cecchinato
Roland-Garros
Roland Garros | Worstelende Thiem weet ook in Parijs het tij niet te keren
22/05/2022 OM 12:25
Van dit hartverscheurende setverlies wist Cecchinato niet meer terug te komen. in de derde set ging het heel erg hard en uiteindelijk zette Thiem deze met 6-1 naar zijn hand. De Oostenrijker staat hiermee voor het eerst in zijn carrière in de finale van Roland Garros. Hij zal het hier zondag moeten gaan opnemen tegen de winnaar uit de wedstrijd tussen Rafael Nadal en Juan Martin del Potro. Zie hier de samenvatting van Thiem - Cecchinato:
Nieuw: Roland Garros-abonnement
Roland Garros is elke dag LIVE te zien op Eurosport 1. En natuurlijk ook op de Eurosport Player. Met de Eurosport Player kun je alle wedstrijden, toernooien en rondes op de voet volgen, live en on demand. Altijd en overal.
Nieuw is de ‘Roland Garros-maandpas’: voor € 9,99 kun je elke bal, elke baan, elke speler in Parijs live volgen. Kun je er geen genoeg van krijgen en wil je àlle Grand Slams kunnen zien? Neem dan een Grand Slam-pas (€ 19,99). Dit abonnement is 1 jaar geldig. Dus, wil je letterlijk geen bal missen, ga dan naar eurosportplayer.nl.
Tokio 2020
Olympische Spelen Tokyo 2020 | Wie pakt het goud bij sterk bezet mannen tennistoernooi?
12/07/2021 OM 15:20
Roland-Garros
Roland-Garros : Men - Day 1 : Andujar - Thiem
30/05/2021 OM 18:06