Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Cincinnati | Amerikaanse tennisfan probeert Tsitsipas af te leiden met bijengeluiden

Maurits ten Kate

Geupdate 18/08/2023 om 16:56 GMT+2

Stefanos Tsitsipas ervoer een vreemde situatie op het ATP-toernooi in Cincinnati: een toeschouwer probeerde de Griek in de wedstrijd tegen Ben Shelton (7-6 7-6) af te leiden met bijengeluiden. De Griekse nummer vier van de wereld bleef ondanks de vreemde taferelen echter koel en won de wedstrijd.

ATP Cincinnati | Amerikaanse tennisfan probeert Tsitsipas af te leiden met bijengeluiden

Met hulp van andere kijkers kon Tsitsipas de dader aanwijzen. De Griek klaagde toen bij de scheidsrechter en zei: "Achter mij staat een persoon die een bij imiteert."
"Dat is nog nooit gebeurd in mijn carrière. Ik weet dat ze de andere speler steunen", zei Tsitsipas, verwijzend naar zijn Amerikaanse tegenstander en riep op tot het verwijderen van de vrouw: "Ik wil haar eruit. Ze moet gaan."
De berispte toeschouwer mocht toen blijkbaar blijven en probeerde haar excuses aan te bieden aan de Griek. Uiteindelijk bereikte de toeschouwer haar doel niet, want de nummer vier van de wereld was in twee tiebreaks de sterk voor de Amerikaanse lefty.

WAAR KIJK JE?

Voor de Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens de Grand Slams zie je alle rally’s, alle mooie punten en alle Nederlanders in actie. Kijk live op Eurosport of stream jouw gewenste partij live via discovery+.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie