LA Galaxy verslaat Montreal ondanks oliedomme rode kaart Zlatan

Eurosport
DoorEurosport

Geupdate 21/05/2018 om 23:00 GMT+2

LA Galaxy heeft maandagavond drie belangrijke punten gepakt in Montreal. De ploeg van Schmid was met 0-1 te sterk voor Montreal Impact. Zlatan werd in de 42e minuut van het veld gestuurd met rood nadat hij een tegenstander op het achterhoofd had geslagen.

Zlatan

De wedstrijd in het Saputo Stadion begon gelijk met een tal van kansen. Na drie minuten kapte Jonathan Dos Santos zijn man uit in de zestien, maar wist hij niet af te ronden. Ook de thuisploeg was gevaarlijk met sterspeler Piatti die werd gestuit door de doelman.
Kortsluiting bij Zlatan
In de 42e minuut ging het helemaal fout bij Zlatan. De Zweed sloeg Michael Petrasso, die op zijn teen ging staan, op zijn achterhoofd. Nadat de scheidsrechter de VAR raadpleegde werd Ibrahimovic geheel terecht van het veld gestuurd.
Montreal Impact voerde het tempo in de tweede helft flink op en nam de overhand. De Canadese ploeg kreeg al gauw twee grote kansen, maar David Bingham hield zijn doel schoon.
Aan de andere kant kreeg Kamara de bal vervolgens diep gestuurd. De sterke Noor dribbelde langs twee verdedigers van Montreal en faalde niet van dichtbij, waardoor hij LA Galaxy op een 0-1 voorsprong zette. Montreal Impact had geen antwoord op de goal van Kamara, waardoor de wedstrijd in 0-1 eindigde.