Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Kop over Kop | “Het wordt ook dit voorjaar verdomd moeilijk om Visma-LAB te verslaan”

Yannick Wezenbeek

Geupdate 27/02/2024 om 14:03 GMT+1

Het openingsweekend van het echte wielervoorjaar zit erop. En dus is het tijd om in Kop over Kop al veel te vroeg conclusies te trekken. Toch is er bij de analisten een klein beetje angst dat Visma-Lease a Bike wederom flink gaat domineren. De ploeg lijkt volgens hen nog sterker dan vorig jaar.

Omloop | Tratnik verslaat Politt in sprint en wint knotsgekke Omloop

Visma-Lease a Bike kon het voorjaar niet beter beginnen. In Omloop Het Nieuwsblad was Jan Tratnik de sterkste, een dag later bezorgde Wout van Aert de Nederlandse ploeg de zege in Kuurne-Brussel-Kuurne. De vraag is dus, moeten we ons zorgen gaan maken om een saai en eentonig voorjaar?
“Visma-Lease a Bike neemt vanaf het begin van de koers het hef in handen”, concludeert Jip van den Bos. “Je moet je dan afvragen of andere ploegen nog eerder moeten verrassen.” Jeroen Vanbelleghem zou niet weten hoe. “Moeten ze dan al koers gaan maken tijdens de neutralisatie?”
picture

Kuurne-Brussel-Kuurne | Wout van Aert maakt met overwinning Superweekend Visma-LAB compleet

Nog sterker

De Belgische wielercommentator denkt dat het weer een jaar gaat worden waarin Visma-Lease a Bike gaat domineren. “Het wordt verdomd moeilijk om Visma dit voorjaar te kloppen. Ze beginnen al zo vroeg aan de koers. En dan lijkt het er zelfs op dat ze pas gaan pieken rond de Ronde van Vlaanderen.”
Ook Jan Hermsen voorziet een eenzijdig voorjaar. “Visma-Lease a Bike is nog sterker en vooral slimmer geworden. Ze zijn het spelletje beter gaan begrijpen. Het is allemaal nog verder geperfectioneerd.”
picture

Kuurne-Brussel-Kuurne | Nathan van Hooydonck één van eersten die Van Aert feliciteert

WAAR KIJK JE?

Ook dit wielerjaar zijn Eurosport en discovery+ jouw Home of Cycling! Van de eerste koersjes op Mallorca tot de volledige World Tour en alle grote ronden, waarvan de Giro d'Italia exclusief. Stream live koers zonder reclame! Als toetje komt daar de Olympische Spelen van Paris 2024 nog bovenop! Volg je ons kanaal op Whatsapp al?
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie