Baanwielrennen
Op de keirin komen de volgende Nederlanders in actie: Sam Ligtlee, Shanne Braspennincx, Laurine van Riessen en Harrie Lavreysen.

Atletiek
Onder andere Dafne Schippers en Churandy Martina komen vanavond in actie op de 100 meter sprint. Lukt het ze weer een medaille te pakken?
Zwemmen
Bij het zwemmen zijn er vanavond zes finales waar meerdere Nederlanders in actie komen. We gaan in ieder geval Kira Toussaint bij de vrouwen in actie zien komen op de 100 meter rugslag en Nyls Korstanje bij de 200 meter vrije slag voor de mannen.
LIVE op de Eurosport Player: 7 EK’s in 10 dagen
Andere Sporten
Eurosport Nieuws: Champions League, ATP Beijing en winst voor van Poppel
03/10/2018 OM 11:10
Van donderdag 2 tot en met zondag 12 augustus worden in Glasgow en Berlijn maar liefst zeven EK's - atletiek, zwemmen, turnen, golf, triatlon, roeien en wielrennen - tegelijkertijd gehouden, onder de noemer European Championships. Elke sport, elke seconde en elke baan van dit nieuwe mega-sportevenement is te volgen op de Eurosport Player, live én on demand. Dus, wil je geen demarrage, hole-in-one, sprint of duik missen, ga dan naar eurosportplayer.nl. Een jaarabonnement is nu slechts € 3,99 per maand.
Andere Sporten
Lisanne de Witte pakt de bronzen medaille
11/08/2018 OM 19:41