Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Tokyo 2020 | Lavreysen ontvangt gouden medaille

Eurosport
DoorEurosport

Gepubliceerd 06/08/2021 om 13:15 GMT+2

Harrie Lavreysen neemt puffend z'n gouden medaille in ontvangst. Bekijk hier de podiumceremonie in de Izu Velodrome in Tokio.

Tokyo 2020 | Lavreysen ontvangt gouden medaille

Klasse apart

De man uit Luykgestel won eerder vandaag op het onderdeel sprint van zijn landgenoot, grote rivaal en beste vriend Jeffrey Hoogland. Het duo is al jaren ongenaakbaar op de sprint, maar in de finales is het telkens Lavreysen die aan het langste eind trekt. Ook in Tokio was dit het geval, want ondanks dat Hoogland de eerste heat won, gingen de volgende twee naar de Brabander, en ging het goud zo weer aan de neus van Hoogland voorbij. Lees hier meer over deze geweldige finale.

WAAR KIJK JE?

De olympische vlam brandt. Alle sporten zijn live te zien op zowel Eurosport als discovery+. Het olympisch basketbaltoernooi is exclusief te zien op Eurosport en discovery+. Een abonnement op discovery+ (inclusief toegang tot alle entertainment programma’s) kost €5,99 per maand en tijdelijk €29,99 per jaar, hier stream je tijdens de Olympische Spelen elke sport en iedere gewonnen medaille. Er is ook het dagelijkse schakelprogramma Medal Zone op Eurosport 1 en discovery+ zodat je niks van alle actie hoeft te missen.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie