Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

CW 164 | Wilson Prins vecht voor tweede overwinning bij Cage Warriors

Marcel Dorff

Gepubliceerd 31/10/2023 om 17:08 GMT+1

Orlando Wilson Prins gaat voor de tweede maal dit jaar zijn opwachting maken in de kooi bij Cage Warriors. De Nederlander gaat het opnemen tegen Bailey Gilbert in het vedergewicht. Het evenement vindt plaats op 25 november in de Vertu Motors Arena te Newcastle, Engeland.

CW 162: Gilbert vs. Prins

Foto: Other Agency

Tweede Nederlander

Prins is niet de enige Nederlander die tijdens dit evenement vecht. Eerder werd ook al bekend dat Daan Duijs in actie zal komen tegen Aidan Stephen in het bantamgewicht.

Short Notice

Prins gaat zijn vierde partij voor Cage Warriors vechten. Na twee ongelukkige verliespartijen in 2022 wist hij eerder dit jaar Antonio Sheldon te verslaan en zijn eerste gevecht voor Cage Warriors te winnen.
De talentvolle Prins zou eigenlijk al vechten in juli en september. Die partijen gingen niet door. Nu pakt Prins het gevecht met drie weeken voorbereiding aan als vervanger van Decky McAleenan.

Nog zonder overwinning

Tegenstander Gilbert won nog niet bij Cage Warriors. Gilbert maakte met een winstreeks van zes partijen in juli zijn debuut tegen Tom Mearns. De Engelsman verloor van Means via unanimous decision.
Saillant detail is dat ook Prins zijn debuut bij Cage Warriors verloor van diezelfde Mearns. Gilbert gaat op 25 november dus op zoek naar zijn eerste overwinning binnen de organisatie.

Waar kijk je Cage Warriors 162?

Cage Warriors 162 is zaterdagavond 25 november live te zien via discovery+!!
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie