Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Aoriqileng en Cameron Else op zoek naar UFC overwinning

Marcel Dorff

Geupdate 14/01/2022 om 22:13 GMT+1

Op 23 april gaan Aoriqileng en Cameron Else opzoek naar de eerste UFC overwinning. Beide vechters treffen elkaar in de bantamweight divisie. Het management van Else maakte het bekend via social media.

Cameron Else maakt opwachting voor het eerst sinds 2020

Foto: Getty Images

Aoriqileng is een Chinese vechter die werd gecontracteerd door de UFC als afgevaardigde van het UFC Performance Institute in Shanghai. Aoriqileng maakte zijn debuut vorig jaar tegen Jeff Molina. In een zéér spectaculaire partij trok de Chinees echter aan het kortste eind en verloor. Helaas kon hij ook in zijn tweede partij niet zijn eerste overwinning in de Octagon bijschrijven. Aoriqileng verloor wederom een close gevecht via unanimous decision. Ditmaal tegen Cody Durden.

Cameron Else stopte Paddy Pimblett binnen een minuut

Nu gaat Aoriqileng een gewichtsklasse omhoog en treft hij Cameron Else. De Engelsman kwam vorig jaar niet in actie. Hij maakte zijn debuut voor de UFC in 2020 tegen Kyler Phillips. Else verloor die partij via TKO in de tweede ronde. Else heeft een notable win op zijn record staan tegen landgenoot Paddy Pimblett. Die partij werd na 35 seconden beslist via Anaconda Choke submission.
Hieronder de card van 23 april tot dusver
Aoriqileng vs. Cameron Else
Louis Cosce vs. Preston Parsons
picture

discovery+ is de nieuwe Home of UFC

Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie