Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Breeden & Levy vechten voor eerste UFC winst

Marcel Dorff

Gepubliceerd 24/01/2022 om 18:22 GMT+1

Op 30 april gaan Mike Breeden en Natan Levy proberen de eerste overwinning in de UFC veilig te stellen. Beide atleten treffen elkaar in de lichtgewicht divisie. Het is voor zowel Breeden als Levy de tweede maal dat ze vechten in de UFC.

Mike Breeden maakt op 30 april zijn opwachting

Foto: Getty Images

Het management van beide mannen maakte de partij bekend via social media. De locatie voor het evenement op 30 april is tot op heden nog niet bekend.
Voor Breeden gaat het zijn eerste partij met een vol trainingskamp worden in de UFC. “Money Mike” maakte vorig jaar oktober met minder dan een week voorbereiding zijn UFC debuut tegen Alexander Hernandez. Breeden ging zwaar knockout in de eerste ronde, maar had wel een UFC contract op zak. Eerder probeerde hij al via de Dana White’s Contender Series (DWCS) de UFC binnen te komen. Die opzet mislukte destijds. Nu treft hij een DWCS “collega” Natan Levy.
picture

Natan Levy gaat voor eerste UFC winst op 30 april

Foto: Getty Images

Levy is een Israëliër die in 2018 startte met zijn professionele carrière. Na vijf partijen gewonnen te hebben bij de LFA organisatie mocht Levy met slechts twee dagen voorbereiding als invaller zijn opwachting maken tijdens de DWCS. Levy versloeg de tot dan ongeslagen Shaheen Santana via Arm-Triangle Choke submission in de derde ronde en verdiende daarmee een UFC contract. Uiteindelijk maakte hij in november vorig jaar zijn UFC debuut tegen Rafa Garcia. Levy verloor voor het eerst in zijn carrière, Garcia was via unanimous decision te sterk.
picture

discovery+ is de nieuwe Home of UFC

UFC op 30 april
Antonina Shevchenko vs. Cortney Casey
Daniel da Silva vs. Francisco Figueiredo
Mike Breeden vs. Natan Levy
Gina Mazany vs. Shanna Young
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie