Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Wat mag je verwachten van UFC op discovery+ en Eurosport?

Eurosport
DoorEurosport

Geupdate 27/03/2023 om 13:23 GMT+2

De UFC is de komende jaren te zien op discovery+. Wat kan je verwachten van de mooiste vechtsportcompetitie op discovery+ en Eurosport? We zetten de belangrijkste vragen en antwoorden op een rij.

discovery+ is de nieuwe Home of UFC

Wat is UFC?
UFC is de Ultimate Fighting Championship - de grootste Mixed Martial Arts competitie ter wereld. Voor een uitgebreide uitleg kun je hier terecht.
Waar is UFC live te zien?
Op discovery+ kun je de main card van ieder UFC event live en zonder onderbrekingen zien, inclusief een voorbeschouwing vanuit onze studio.
Zijn de UFC Pay Per Views of numbered events ook live te zien op discovery+?
Jazeker! Alle evenementen, live en zonder onderbrekingen zonder bij te hoeven betalen.
Zijn de uitzendingen alleen op discovery+ te zien?
De main card is alleen live te zien op discovery+ en via de Eurosport app. De voorbeschouwing is behalve op discovery+ ook vaak live op Eurosport te zien. Dit is afhankelijk van de programmering.
Kun je ook alles terugkijken op discovery+
Met de soms voor Europa lastige uitzendtijden van UFC kan het zijn dat je misschien niet live kan kijken. Op discovery+ kun je alles later on demand terugkijken. Zowel het hele evenement als de losse gevechten.
Zijn de preliminaries ook op discovery+ te zien?
De late prelims zijn te zien op discovery+, maar alleen met Engels commentaar.
Wat komt er op Eurosport 1?
Op Eurosport 1 zenden we de voorbeschouwing live uit waar mogelijk. De vrijdag na een UFC event hebben we een uitgebreide herhaling hiervan op Eurosport 1. Deze zal van 21:00 tot 23:30 zijn (Uiteraard afhankelijk van andere live sport). We gaan ook een aantal events live in zijn geheel uitzenden.
Wie zijn de presentatoren?
Neal Petersen en Dennis Kornman wisselen af als presentator van de studioshow. Wereldkampioen Strikeforce Marloes Coenen is de vaste analist, aangevuld met een tweede analist zoals Stefan Struve, Gilbert Yvel of Germaine de Randamie.
Wie zijn de commentatoren?
Sander Schrik is de lead commentator. Marloes Coenen doet het co-commentaar.
Kan ik op discovery+ ook voor het Amerikaanse commentaar bij UFC kiezen?
Ja, op discovery+ kun je ook voor het originele UFC commentaar kiezen. Er is ook een aparte stream met de hele Amerikaanse productie.

Kan je op discovery+ ook oude UFC gevechten bekijken?
Helaas hebben wij geen beelden van UFC gevechten van voorgaande jaren. Wel kun je de gevechten die op discovery+ komen op een later moment terugkijken. En we gaan wel zorgen voor mooie content die aansluit bij de events die eraan komen.
Welke andere UFC content kan ik zien op discovery+?
Naast de live events kun je o.a. kijken naar alle interviews, UFC Countdown, UFC Unleashed, UFC Connected, UFC Ultimate Knockouts en sinds dit jaar ook naar BT content zoals Dan Hardys breakdown, de preview show en de Weigh-in shows. Heel veel keus dus.
Gaan jullie nog meer met vechtsport doen?
Uiteraard hebben we bij Eurosport nog andere vechtsport rechten zoals Boksen, Judo, Karate en Sambo. We hebben de ambitie om een wekelijkse Fight Club-show op poten te zetten, waarin -naast UFC- een ‘rondje langs de velden’ wordt gemaakt bij de andere vechtsportrechten en de Nederlandse vechtsportscene uit te lichten. Geef ons even maar er komt een hoop moois aan! Op onze website - eurosport.nl - kun je nu al terecht voor het laatste vechtsportnieuws en achtergronden.
Hoe zit dat met Eurosport en discovery+?
Discovery is het moederbedrijf van Eurosport. discovery+ is de streamingdienst van Discovery, met dus ook Eurosport. Voor alle live streaming en on demand content van Eurosport kun je dus terecht op discovery+. Voor alle achtergrondartikelen, het laatste nieuws en scores kun je terecht op eurosport.nl en de social media kanalen van Eurosport.
Wat is discovery+?
discovery+ is de streamingdienst van Discovery, het moederbedrijf van o.a. Eurosport, Discovery, ID, TLC en Animal Planet.
Heb ik een abonnement nodig voor discovery+ om UFC te kijken?
Ja, om UFC te kijken op discovery+ heb je een Entertainment & Sport abonnement nodig.
Waarom kan ik op mijn samsung TV geen commentaar kiezen?
Helaas hebben we te maken met een bug. Daar wordt hard aan gewerkt. Kijk hier voor de laatste update. Voor nu zul je helaas op een andere manier moeten kijken om ander commentaar te selecteren.
Wat kost een discovery+ abonnement?
Voor een maand Entertainment & Sport betaal je €5,99.
Wat kan ik behalve UFC op discovery+ zien?
Naast UFC heeft discovery+ ook alle andere sporten van Eurosport, zoals wielrennen - met alle grote rondes en klassiekers, alle tennis Grand Slams, de PGA tour Golf, WorldSBK & nog veel meer. Behalve sport kun je ook genieten van de content van o.a. Discovery, ID, TLC en discovery+ originals.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie