Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Tokyo 2020 | Celine van Duijn door naar halve finale schoonspringen van 10m plank

Sander Grasman

Geupdate 04/08/2021 om 11:42 GMT+2

Celine van Duijn had aan een elfde plaats in de voorronde op de 10 meter plank meer dan genoeg om zich te kwalificeren voor de halve finale van morgen.

Tokyo 2020 | Celine van Duijn als elfde door naar halve finale schoonspringen van 10m plank

VALSE START

De dag begon nog met een valse start voor Van Duijn. Na haar eerste sprong vond ze zichzelf terug op een 22e plaats. Virtueel greep ze daarmee naast een plek in de halve finales, maar in het vervolg van de sessie verbeterde ze zich beduidend. Wil de 28-jarige Eindhovense zich plaatsen voor de finale dan moet ze morgen bij de eerste twaalf springen.
Yuxi Chen bombardeerde zich met drie geweldige sprongen tot de grote favoriet voor het goud. Het grootste gevaar voor Chen komt uit eigen land, al eindigde ook haar landgenote Hongchan Quan op een straatlengte achterstand.

WAAR KIJK JE?

De olympische vlam brandt. Alle sporten zijn live te zien op zowel Eurosport als discovery+. Het olympisch basketbaltoernooi is exclusief te zien op Eurosport en discovery+. Een abonnement op discovery+ (inclusief toegang tot alle entertainment programma’s) kost €5,99 per maand en tijdelijk €29,99 per jaar, hier stream je tijdens de Olympische Spelen elke sport en iedere gewonnen medaille. Er is ook het dagelijkse schakelprogramma Medal Zone op Eurosport 1 en discovery+ zodat je niks van alle actie hoeft te missen. Klik hier om een abonnement af te sluiten.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie