Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Beijing 2022 | "Best bijzonder, maar nu vooral teleurgesteld" - Schulting na derde plaats

Eurosport
DoorEurosport

Geupdate 16/02/2022 om 15:34 GMT+1

Suzanne Schulting stond na afloop van haar bronzen race op de 1500 meter zichtbaar geëmotioneerd voor de camera. De Nederlandse shorttrackster realiseerde zich dat ze met haar totale medaille-oogst iets bijzonders heeft neergezet, maar was direct na afloop van de finale vooral teleurgesteld dat ze niet heeft gewonnen.

Beijing 2022 | "Best bijzonder, maar op dit moment vooral teleurgesteld" - Schulting na derde plaats

"Twee keer goud, zilver en brons. Dat is best wel bijzonder. Maar op dit moment ben ik vooral teleurgesteld", sprak Schulting met de tranen in haar ogen.
"Ik voelde me zo sterk deze finale en was ook in de ritten daarvoor zo rustig en kalm gebleven", vervolgde de nummer drie van de 1500 meter. "Ik had echt het gevoel dat ik goud kon pakken. Ik baal ervan dat het niet is gelukt."
picture

Beijing 2022 | Schulting: "Enorm trots op mijn 1000m en de relay met de meiden"

“Mijn gouden medaille op de 1000m en het goud met de meiden op de relay. Daar ben ik echt heel trots op.“
“Omdat ik mij heb ontwikkeld op de 1000m en de druk was enorm hoog. En de relay was het eerste goud ooit voor op dit onderdeel voor ons kleine land. Normaal gingen deze medailles altijd naar de Aziatische landen, dus daar ben ik heel trots op.”

WAAR KIJK JE?

De olympische vlam brandt! Twee weken lang worden we tijdens de Olympische Spelen getrakteerd op prachtige topsport terwijl er wordt gestreden om olympische medailles. Iedere minuut van de Olympische Spelen Beijing 2022 zie je op discovery+. Kijk alle streams van alle onderdelen van start tot finish. Tot 20 februari betaal je €29.99 voor een jaar lang sport.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie