Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

International Championship | Ongelooflijke fluke - startpunt van inhaalrace Barry Hawkins

Eurosport
DoorEurosport

Gepubliceerd 09/11/2023 om 15:56 GMT+1

Barry Hawkins wist het geluk aan zijn zijde tijdens frame zes van de kwartfinale van het International Championship. ‘The Hawk’ stond met 1-4 achter tegen Tom Ford en moest hard werken om zijn tweede frame te winnen, maar kreeg een zetje in de rug op basis van deze gigantische fluke.

International Championship | Ongelooflijke fluke - startpunt van inhaalrace Barry Hawkins

Na een minutenlange safety battle liet Ford een pot op tafel voor Hawkins. Die nam hij maar al te graag aan om een frame op zak te steken. Hawkins had ‘m niet, maar toch wel dankzij een klos op de bruine bal die niet beter had kunnen uitpakken.
Zo kon het gebeuren dat de betreffende rode bal niet linksonder, maar rechtsboven in de pocket verdween. Het betekende dat Hawkins terugkwam tot 2-4 in frames. Uiteindelijk zou het zelfs 4-4 worden, voordat Ford toesloeg in het negende frame en de partij vervolgens besliste.
picture

International Championship | Tom Ford ziet voorsprong wegsmelten, maar schudt Hawkins alsnog af

WAAR KIJK JE?

De Belgische wereldkampioen Luca Brecel heeft een nieuw doel: de nummer één van de wereld worden! Lukt hem dit? Je kunt het ook dit seizoen natuurlijk weer volgen via Eurosport en discovery+. Mis niets van Ronnie O'Sullivan, Mark Selby, Mark Williams, John Higgins, Judd Trump en alle andere tovenaars van het groene laken!
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie