Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

International Championship | O’Sullivan kan ook Allen wegstrepen - Un-Nooh weer te sterk

Eurosport
DoorEurosport

Gepubliceerd 07/11/2023 om 10:39 GMT+1

Voor de zesde keer in zeven ontmoetingen heeft Thepchaiya Un-Nooh zich de betere getoond van Mark Allen. Ook bij de laatste 32 op het International Championship was het weer raak, wat indirect betekent dat Ronnie O’sullivan als nummer één van de wereld weer wat steviger in het zadel zit. Un-Nooh versloeg Allen met 6-3.

International Championship | O’Sullivan kan ook Allen wegstrepen - Un-Nooh weer te sterk

Waar Luca Brecel in Mark Davis zijn bogey speler heeft gevonden met zes nederlagen op rij, heeft ook Allen een speler gevonden tegen wie het maar niet wil lukken. Zijn naam is Un-Nooh. De verhoudingen werden bevestigd tijdens hun duel bij de laatste 32 in Tianjin.
Allen was in de race om de nieuwe nummer één van de wereld te worden, maar dan had hij in China wel beter moeten doen. Die ambitie blijkt voor nu te hoog gegrepen voor de Noord-Ier, die weliswaar zijn achterstand wist te verkleinen, maar Un-Nooh in de slotfase weer zeer degelijk snooker zag spelen.
Een century van 141 als afsluiter zorgde voor het overtuigende bewijs, tot enthousiasme van de fans op de tribune. De Thai stootte zo door naar de laatste zestien. Daarin deelt Un-Nooh de tafel met Ricky Walden of Barry Hawkins.
picture

International Championship | Fluke zet Davis definitief op juiste spoor - rappe uitschakeling Brecel

WAAR KIJK JE?

De Belgische wereldkampioen Luca Brecel heeft een nieuw doel: de nummer één van de wereld worden! Lukt hem dit? Je kunt het ook dit seizoen natuurlijk weer volgen via Eurosport en discovery+. Mis niets van Ronnie O'Sullivan, Mark Selby, Mark Williams, John Higgins, Judd Trump en alle andere tovenaars van het groene laken!
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie