Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Northern Ireland Open | O’Sullivan schiet ondanks voorsprong tekort tegen Grace

Eurosport
DoorEurosport

Geupdate 19/10/2022 om 16:19 GMT+2

Na Judd Trump is ook Ronnie O’Sullivan al vroeg in de week uitgeschakeld op de Northern Ireland Open. The Rocket begon uitstekend aan zijn partij bij de laatste 6-4 en kwam met 2-0 voor, maar vervolgens was het woord aan David Grace, die de partij omdraaide en ging lopen met een 3-4 overwinning.

Northern Ireland Open | O’Sullivan schiet ondanks voorsprong tekort tegen Grace

Als O’Sullivan en Grace tien keer tegen elkaar spelen en hun normale niveau halen, wint O’Sullivan negen van de tien keer. Hoewel het er eerst niet naar uitzag, was dit die ene keer. O’Sullivan begon goed, maar werd plots een gewone sterveling met een keu in zijn handen.
Grace rook zijn kans en greep die ook, dankzij break van 57, 95 en 64. Hoe dichter Page bij de winst kwam, des te nerveuzer leek hij te worden met een aantal missers als gevolg. O’Sullivan mocht alsnog hopen op een ontsnapping, maar speelde veel te slecht om een Houdini-act voor elkaar te krijgen.
Een mooie pot werd afgewisseld met een misser, waardoor van een serieuze inhaalrace geen sprake meer kon zijn. O’Sullivan probeerde het wel, met zeer aanvallend spel, maar Grace was de meest solide van de twee en meldt zich in Belfast bij de laatste 32, waarin hij het opneemt tegen Tian Pengfei.

WAAR KIJK JE?

Het weer wordt slechter, de dagen korter... dit is een mooi moment om het vizier weer te richten op snooker! Bij Eurosport en discovery+ zit je goed voor de Home Nations Series!
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie