Als O’Sullivan en Grace tien keer tegen elkaar spelen en hun normale niveau halen, wint O’Sullivan negen van de tien keer. Hoewel het er eerst niet naar uitzag, was dit die ene keer. O’Sullivan begon goed, maar werd plots een gewone sterveling met een keu in zijn handen.
Grace rook zijn kans en greep die ook, dankzij break van 57, 95 en 64. Hoe dichter Page bij de winst kwam, des te nerveuzer leek hij te worden met een aantal missers als gevolg. O’Sullivan mocht alsnog hopen op een ontsnapping, maar speelde veel te slecht om een Houdini-act voor elkaar te krijgen.
Een mooie pot werd afgewisseld met een misser, waardoor van een serieuze inhaalrace geen sprake meer kon zijn. O’Sullivan probeerde het wel, met zeer aanvallend spel, maar Grace was de meest solide van de twee en meldt zich in Belfast bij de laatste 32, waarin hij het opneemt tegen Tian Pengfei.
Northern Ireland Open
Snooker | Waarom lukt het de jonge talenten niet om aan te haken bij de wereldtop?
24/10/2022 OM 12:14

WAAR KIJK JE?

Het weer wordt slechter, de dagen korter... dit is een mooi moment om het vizier weer te richten op snooker! Bij Eurosport en discovery+ zit je goed voor de Home Nations Series!
Northern Ireland Open
Northern Ireland Open | Yuelong krijgt verrassende waarschuwing na te lang nadenken
24/10/2022 OM 07:58
Northern Ireland Open
Northern Ireland Open | Waarschuwing valt slecht bij O'Sullivan en White - "Het is oneerlijk"
24/10/2022 OM 07:55