Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Players Championship | Prijsuitreiking gaat mis - Mark Allen moet medaille oprapen van de grond

Eurosport
DoorEurosport

Gepubliceerd 26/02/2024 om 10:51 GMT+1

Er deed zich een grappig moment voor tijdens de prijsuitreiking na de finale van het 2024 Players Championship. Mark Allen versloeg Zhang Anda na een slijtageslag met 10-8 en was dus de gevierde man, maar bij het omhangen van zijn veroverde medaille ging het mis. De medaille viel van het lint!

Players Championship | Prijsuitreiking gaat mis - Mark Allen moet medaille oprapen van de grond

Zo kon het gebeuren dat Allen zijn winnaarsmedaille van de grond moest oprapen. Hij kon erom lachen, evenals de man die de eervolle taak had gekregen om de winnaar te kronen.
Het overhandigen van de beker verliep gelukkig vlekkeloos. Alleen raapte de medaille snel op van de grond en stak ‘m in één van zijn zakken, waardoor op de foto’s alleen het lint zichtbaar is en niet de gouden plak.
Misschien niet optimaal voor de sponsor, maar aan de andere kant: soms valt het juist meer op als er iets misgaat dan wanneer alles verloopt zoals bedacht.
picture

Players Championship | Mark Allen wint derde finale van het seizoen - geen spektakel tegen Zhang

WAAR KIJK JE?

Na de Welsh Open is het tijd voor het Players Championship. Wie deelt de lakens uit in het Telford International Centre en stoot als favoriet door richting The Crucible in april? Kijk hoe Ronnie O’Sullivan, Judd Trump, Mark Allen en anderen het ervan af brengen via Eurosport en discovery+! Volg je ons kanaal op WhatsApp al?
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie