Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Players Championship | Ronnie O'Sullivan wordt compleet ingemaakt door Mark Selby in kwartfinale

Eurosport
DoorEurosport

Gepubliceerd 22/02/2024 om 22:28 GMT+1

Ronnie O’Sullivan is volledig ingemaakt door Mark Selby op de Players Championship. In de kwartfinale kwam de nummer één van de wereld er niet aan te pas en wist hij geen enkele frame te winnen. Selby veegde de vloer aan met zijn tegenstander en zorgde voor een zeldzame whitewhash.

Players Championship | Ronnie O'Sullivan wordt compleet ingemaakt door Mark Selby

Het beeld van de wedstrijd was dat Mark Selby aan de tafel zat en Ronnie O’Sullivan vanuit zijn stoel moest toekijken. In zes frames was de wedstrijd afgelopen, met breaks van 65, 91, 81, 105 en 59.
Dat Mark Selby in staat is om Ronnie O’Sullivan te verslaan is niet verrassend maar dat het zo overtuigend is, is meer dan opvallend te noemen. De laatste keer dat Selby wist te winnen van de nummer één van de wereld was in 2020 in de finale van het Scottish Open.

Einde aan zegereeeks

O’Sullivan had tot vandaag zestien wedstrijden op rij gewonnen. Maar na 103 dagen komt er een einde aan deze zegereeks. Mark Selby gaat het in de halve finale opnemen tegen Anda Zhang of John Higgins.
Eerder op de dag werd ook al de nummer twee van de plaatsingslijst Judd Trump verrassend uitgeschakeld door Ali Carter. De Players Championship is een toernooi waaraan de zestien beste snookerspelers ter wereld meedoen.

WAAR KIJK JE?

De Belgische wereldkampioen Luca Brecel kan in Sheffield de eerste speler worden die zijn eerste wereldtitel verdedigt, maar de concurrentie is moordend. Het ultieme seizoenseinde in de Crucible is natuurlijk te volgen via Eurosport en discovery+. Mis niets van Ronnie O'Sullivan, Mark Selby, Mark Williams, John Higgins, Judd Trump en alle andere tovenaars van het groene laken! Volg je ons nieuwe kanaal op Whatsapp al?
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie