Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Riyadh Masters | Higgins mist uitgelezen kans op historische 167 tegen Williams

Menno Waebeke

Geupdate 05/03/2024 om 12:53 GMT+1

John Higgins heeft bijna de allereerste 167 break in de historie van het snooker gemaakt. De Schot miste ternauwernood zijn kans om de gouden 'Riyadh Season ball' te potten tijdens zijn overwinning op Mark Williams. Higgins kwam tot een break van 120 punten in het openingsframe, maar zag de witte bal vlak naast de gele bal terechtkomen. Zijn dappere poging kwam daar helaas tot een einde.

World Masters Riyadh | Higgins mist enorme kans op historische 167 tegen Williams

Higgins werd tijdens zijn historische poging nog wel even gehinderd door iemand van de organisatie die aan kwam lopen met eten en drinken. Een zeer ongebruikelijk moment in het snooker, maar gelukkig kon HIggins er zelf wel om lachen. Of zou het zijn poging onbewust toch beïnvloed hebben?

Waar kijk je?

De Belgische wereldkampioen Luca Brecel kan in Sheffield de eerste speler worden die zijn eerste wereldtitel verdedigt, maar de concurrentie is moordend. Het ultieme seizoenseinde in de Crucible is natuurlijk te volgen via Eurosport en discovery+. Mis niets van Ronnie O'Sullivan, Mark Selby, Mark Williams, John Higgins, Judd Trump en alle andere tovenaars van het groene laken! Volg je ons nieuwe kanaal op Whatsapp al?
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie