Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Riyadh Masters | Toverbal! Mark Allen pot rood dankzij zelden vertoonde klos op zwart

Eurosport
DoorEurosport

Gepubliceerd 05/03/2024 om 21:37 GMT+1

Je hebt flukes, maar ook pots die zo doordacht zijn dat dit het juist weer mooi maakt. Precies dat is wat Mark Allen uit zijn mouw schudde tijdens de Riyadh Masters in Saoedi-Arabië. Allen kwam pas na frame drie voor het eerst op het scorebord vs Mark Selby, maar deed dat absoluut in stijl.

Riyadh Masters | Toverbal! Mark Allen pot rood dankzij zelden vertoonde klos op zwart

De ene rode blokkeerde de pocket voor de andere rode en een klos leek ook niet mogelijk, maar het oog van Allen spotte een andere optie… namelijk een klos via zwart! Een gedurfde, gewaagde, zelden gespeelde bal, maar wat de Noord-Ier had bedacht… pakte precies zo uit.
Uiteraard volgde applaus van de aanwezige toeschouwers en zorgde de pot van Allen ook voor grote verwondering bij de commentatoren van Eurosport. Allen zou de partij tegen Selby na een wonderlijke slotfase van een krankzinnige decider in zijn voordeel beslissen.
Hij speelt in de halve finale tegen Luca Brecel.
picture

Riyadh Masters | Bizarre slotfase tussen Selby en Allen - krankzinnige decider van 45 minuten

WAAR KIJK JE?

De Belgische wereldkampioen Luca Brecel kan in Sheffield de eerste speler worden die zijn eerste wereldtitel verdedigt, maar de concurrentie is moordend. Het ultieme seizoenseinde in de Crucible is natuurlijk te volgen via Eurosport en discovery+. Mis niets van Ronnie O'Sullivan, Mark Selby, Mark Williams, John Higgins, Judd Trump en alle andere tovenaars van het groene laken! Volg je ons nieuwe kanaal op Whatsapp al?
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie