Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Shoot-Out | Bingham geeft bril aan luidruchtige toeschouwer na gemiste long pot

Eurosport
DoorEurosport

Geupdate 07/12/2023 om 10:58 GMT+1

Dat de Shoot-Out garant staat voor hilariteit weten we nu al een aantal jaar en ook bij deze editie gebeuren er weer de gekste dingen. Zo bood Stuart Bingham zijn bril aan aan een toeschouwer die vond dat hij zijn long pot wel erg ver miste.

Shoot-Out | Bingham geeft bril aan toeschouwer na gemiste long pot

Uiteindelijk verloor Bingham met zijn nieuwe bril zijn eersterondepartij van de Duitser Lukas Kleckers met ruime cijfers (84-29) en zit de shoot-out er voor de Engelsman er dus al op.
Bingham is de laatste jaren sowieso niet in in beste doen. De voormalig wereldkampioen uit 2015 en Masters-winnaar van 2020 was jarenlang een vaste klant in de top-16 van de wereld, maar staat nu op een voor zijn doen schamele 26e plaats.
Ook vandaag, morgen en zaterdag is er nog genoeg spektakel te zien bij de shoot-out, die dit jaar voor het eerst in Swansea wordt gehouden. Titelverdediger Chris Wakelin is zijn eerste ronde doorgekomen en speelt vandaag zijn tweede partij. Zaterdagavond is de finale.
picture

Shoot-Out | Stalen zenuwen! Titelverdediger Wakelin maakt achterstand goed in race tegen klok

WAAR KIJK JE?

De Belgische wereldkampioen Luca Brecel heeft een nieuw doel: de nummer één van de wereld worden! Lukt hem dit? Je kunt het ook dit seizoen natuurlijk weer volgen via Eurosport en discovery+. Mis niets van Ronnie O'Sullivan, Mark Selby, Mark Williams, John Higgins, Judd Trump en alle andere tovenaars van het groene laken! Volg je ons nieuwe kanaal op Whatsapp al?
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie