Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Shoot-out | Stan Moody vermaakt het publiek - scoort 90 punten en pot mooie ballen

Eurosport
DoorEurosport

Geupdate 08/12/2023 om 15:28 GMT+1

Stan Moody heeft ook zijn tweede overwinning beet op de Shoot-Out. De zeventienjarige versloeg Ian Burns met 90-0 en stoot door naar de laatste 32. Alles is mogelijk tijdens de Shoot-Out, zoals Moody weet, en wie weet is dit het eerst toernooi waarop hij serieus ver kan geraken. Hij liet de fans alvast genieten van zijn talent.

Shoot-out | Stan Moody vermaakt het publiek - scoort 90 punten en pot mooie ballen

Moody was in de eerste ronde te sterk voor Rory McLeod, maar had daar wel een fluke voor nodig. Dit keer kon hij het zonder duwtje in de rug en toen de score rap begon op te lopen was het wel duidelijk: de tweede overwinning zat in de tas.
Vanaf dat moment begon het publiek – dat deze week niet stil hoeft te zijn – zich er ook mee te bemoeien, wat Moody op zijn beurt ook wel weer kon waarderen. Hij potte nog een paar mooie ballen en zocht de interactie.
Tenslotte juichte Moody weer als ware hij een voetballer die zojuist een doelpunt heeft gemaakt. Eerder imiteerde hij het juichgebaar van Jude Bellingham.
picture

Shoot-out | Stan Moody stoot door dankzij fluke en juicht als Jude Bellingham

WAAR KIJK JE?

De Belgische wereldkampioen Luca Brecel heeft een nieuw doel: de nummer één van de wereld worden! Lukt hem dit? Je kunt het ook dit seizoen natuurlijk weer volgen via Eurosport en discovery+. Mis niets van Ronnie O'Sullivan, Mark Selby, Mark Williams, John Higgins, Judd Trump en alle andere tovenaars van het groene laken! Volg je ons nieuwe kanaal op Whatsapp al?
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie