Door de blessure mist O'Sullivan deze week de European Masters in het Duitse Fürth, het eerste grote rankingtoernooi van de kalender voor het seizoen 2022/2023.
O'Sullivan heeft dus aangegeven te mikken op de Hong Kong Masters, die op 6 oktober begint. Mocht de blessure in de tussentijd niet verbeteren, dan mist de huidige wereldkampioen in ieder geval de Cazoo British Open, die op 26 september begint.
De Chinees Fan Zhengyi is titelverdediger bij de European Masters. De Chinees verraste begin dit jaar vriend en vijand door in Milton Keynes na een decider te winnen van O'Sullivan.
British Open
British Open | Allen ontsnapt op prachtige wijze uit de houdgreep van een snooker
9 UUR GELEDEN

European Masters | Fan Zhengyi pakt titel na thriller tegen O'Sullivan

Koppositie in gevaar

Doordat de Engelsman tot oktober niet in actie kan komen komt zijn nummer 1-positie op de wereldranglijst in gevaar. Mocht Trump namelijk de finale halen in Duitsland, dan neemt hij de positie weer over van zijn grote idool, van wie hij in mei de WK-finale verloor.

WK Sheffield | O'Sullivan beslist finale dankzij geweldige break

WAAR KIJK JE?

Het snookerseizoen is officieel begonnen. Vanaf dinsdag 16 augustus start de BetVictor European Masters in het Duitse Fürth en daarna volgen de toernooien elkaar in rap tempo op. Kijk live op Eurosport of stream jouw gewenste partij live via discovery+.
British Open
British Open | Allen ontsnapt op prachtige wijze uit de houdgreep van een snooker
9 UUR GELEDEN
British Open
British Open | O'Sullivan al snel naar huis, meeste favorieten door
26/09/2022 OM 18:14