Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

The Masters | Mark Selby verteert misser slecht - reageert zich af op keu en publiek

Eurosport
DoorEurosport

Geupdate 11/01/2024 om 13:38 GMT+1

Mark Selby kan terugkijken op een goede start van The Masters, maar ondanks 6-1 winst was het niet alleen maar rozengeur en maneschijn. De viervoudig wereldkampioen ging slecht op een misser terwijl er geluid klonk vanuit het publiek. Woest zwaaide hij met zijn keu door de arena.

The Masters | Mark Selby verteert misser slecht - reageert zich af op keu en publiek

Selby stond met 3-0 voor en dus zou je denken dat er weinig reden was voor irritatie, maar zo werkte het op het bewuste moment even niet. Het leek alsof er iets omviel, enkele glazen bijvoorbeeld, precies op het moment dat Selby de cue ball wilde spelen.
Of de misser precies daardoor werd veroorzaakt, weet niemand, maar Selby maakte niet de indruk dat hij puur zelf in de fout ging. Geluk bij een ongeluk was dat tegenstander Robert Milkins er niet in slaagde om de profiteren. Hij liet de rode bal op tafel liggen… precies voor de pocket linksonder.
picture

The Masters | Mark Selby kent geen genade en maakt gehakt van Robert Milkins – kwartfinales compleet

Ook Milkins kwaad - op zichzelf?

Ook Milkins was duidelijk niet content. ‘The Milkman’ liet zijn keu op de grond vallen en maakte, al zittend in zijn stoel, de indruk er wel eventjes klaar mee te zijn. Uiteindelijk zou Selby de vier frames voor de mid session interval stuk voor stuk in zijn zak steken.
Milkins slaagde er wel in om het vijfde frame winnend af te sluiten, maar daar zou het bij blijven. Selby plaatste zich zodoende gemakkelijk dan verwacht voor de kwartfinale.
picture

Scottish Open | Matthew Selt juicht na winst op Selby - decider duurt maar liefst 76 minuten

KWARTFINALES MASTERS 2024

Ronnie O’Sullivan-Barry Hawkins - donderdag 11 januari 14:00 uur
Jack Lisowski-Shaun Murphy - donderdag 11 januari 20:00 uur
Judd Trump-Ali Carter - vrijdag 12 januari 14:00 uur
Mark Allen-Mark Selby - vrijdag 12 januari 20:00 uur

WAAR KIJK JE?

Met The Masters is het laatste gedeelte van het snookerseizoen begonnen. Wie deelt in Alexandra Palace, Londen een eerste tik uit aan de concurrentie op weg naar The Crucible in april? Kijk hoe Ronnie O’Sullivan, Judd Trump, Mark Selby en anderen het ervan af brengen via Eurosport en discovery+! Volg je ons nieuwe kanaal op WhatsApp al?
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie