Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

World Grand Prix | Mark Williams verslaat Un-Nooh - wel een decider nodig

Eurosport
DoorEurosport

Gepubliceerd 17/01/2024 om 16:07 GMT+1

Mark Williams heeft zich geplaatst voor de tweede ronde van de World Grand Prix. ‘The Welsh Potting Machine’ bereikte de laatste zestien door Thepchaiya Un-Nooh te verslaan, maar dit lukte wel pas via een decider. Williams won na een aantrekkelijke partij snooker met 4-3.

World Grand Prix | Mark Williams verslaat Un-Nooh - wel een decider nodig

De World Grand Prix is een toernooi waar de beste 32 spelers van het afgelopen kalenderjaar voor zijn uitgenodigd. Dit betekent dat Luca Brecel niet van de partij is, simpelweg omdat hij sinds het WK te weinig presteerde.
Williams en ook Un-Nooh streken genoeg prijzengeld op om in Leicester aan tafel te verschijnen. Het ging gelijk op. Zo gelijk op zelfs dat er een decider gespeeld moest worden. Via dat beslissende frame trok Wiliams aan het langste eind.
Williams krijgt het niet gemakkelijk in de volgende ronde, want hij neemt het op tegen Hossein Vafaei.
picture

World Grand Prix | Mark Selby wint urenlange worstelpartij tegen Yuan Sijun in krankzinnige decider

WAAR KIJK JE?

Met de World Grand Prix gaat het laatste gedeelte van het snookerseizoen verder. Wie deelt in de Morningside Arena in Leicester de groene lakens uit op weg naar The Crucible in april? Kijk hoe Ronnie O’Sullivan, Judd Trump, Mark Selby en anderen het ervan af brengen via Eurosport en discovery+! Volg je ons nieuwe kanaal op WhatsApp al?
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie