Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

World Grand Prix | Ronnie O’Sullivan stopt comeback Pang precies op tijd - boekt zege

Eurosport
DoorEurosport

Gepubliceerd 17/01/2024 om 16:14 GMT+1

Ronnie O’Sullivan heeft zich gemeld bij de laatste zestien op de World Grand Prix. ‘The Rocket’ kende een goede start in zijn wedstrijd versus Pang Junxu, maar moest nog wel eventjes oppassen toen de Chinees het goede spoor vond. O’Sullivan stopte de comeback van de Chinees bijtijds en won met 4-2.

World Grand Prix | Ronnie O’Sullivan stopt comeback Pang precies op tijd - boekt zege

Terwijl O’Sullivan en Ali Carter elkaar beurtelings in de haren vliegen door allerlei nieuwe beledigingen in de wereld te slingeren, moest er ook nog ‘gewoon’ gesnookerd worden. De beste 32 spelers van het laatste kalenderjaar verzamelen zich in Leicester voor een invitatietoernooi.
Natuurlijk behoort de nummer één van de wereld ook tot dit selecte gezelschap. O’Sullivan maakte zijn uitnodiging meer dan waar door een heel aardige partij te spelen tegen Pang. De eerste paar frames waren snel binnen, maar daarna volgde er nog wat serieuze tegenstand.
Precies op tijd had O’Sullivan Pang weer onder de duim en in zes frames was het gedaan. In de tweede ronde wacht met Zhou Yuelong weer een Chinese tegenstander.
picture

The Masters | Opnieuw Ronnie O’Sullivan – pakt achtste Masters-titel na comeback tegen Ali Carter

WAAR KIJK JE?

Met de World Grand Prix gaat het laatste gedeelte van het snookerseizoen verder. Wie deelt in de Morningside Arena in Leicester de groene lakens uit op weg naar The Crucible in april? Kijk hoe Ronnie O’Sullivan, Judd Trump, Mark Selby en anderen het ervan af brengen via Eurosport en discovery+! Volg je ons nieuwe kanaal op WhatsApp al?
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie