Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

World Open | Mooie pots en hoge breaks - Ronnie O’Sullivan duidelijk te sterk voor Lyu

Eurosport
DoorEurosport

Geupdate 20/03/2024 om 15:02 GMT+1

Ronnie O’Sullivan heeft nog eens zijn visitekaartje afgegeven aan het Chinese publiek. The Rocket plaatste zich voor de laatste zestien van de World Open door Lyu Haotian met 5-2 te verslaan. De partij begon gelijk op, maar uiteindelijk was er voor Lyu geen houden aan en kwamen de verwachte hoge breaks van O’Sullivan tevoorschijn.

World Open | Mooie pots en hoge breaks - Ronnie O’Sullivan duidelijk te sterk voor Lyu

Het duurde vier frames voordat O’Sullivan erin slaagde om afstand te nemen van zijn Chinese opponent, maar toen zette hij ook direct grote stappen. Hij kwam op voorsprong via de enige century van de partij en kwam nog enkele keren in de buurt gezien breaks van 64, 99 en tenslotte 96.
De laatste break kwam in een minuutje of zes tot stand, vlak nadat Lyu een kans had laten liggen om er 3-3 van te maken. Die misser op de gelijkmaker werd ook nog eens gevolgd door een slechte break-off, waar O’Sullivan wel raad mee wist.
De zevenvoudig kampioen was 96 punten later klaar met de partij en maakt zich nu op voor een nieuw treffen met Hossein Vafaei, wat sinds hun bijzondere ontmoeting op het WK snooker toch een pikante partij is en blijft.
picture

World Open | O’Sullivan door maar niet zonder moeite - enerverende strijd om laatste rode bal

WAAR KIJK JE?

Natuurlijk zijn wij ook in China van de partij met Eurosport en discovery+! Wie deelt in het Yushan Sports Centre de lakens uit in de eindsprint richting The Crucible in Sheffield? Ronnie O’Sullivan, Judd Trump, Luca Brecel en vele anderen gaan de strijd aan om de titel in de World Open, mis niets bij jouw Home of Snooker! Volg je ons kanaal op WhatsApp al?
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie