Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Prachtige tweede plek voor Michael van der Mark in Brno

Eurosport
DoorEurosport

Geupdate 10/06/2018 om 14:25 GMT+2

Na zijn vierde plek in de eerste race in Brno is Michael van der Mark zondag op de tweede plek geëindigd. Na zijn twee fenomenale overwinningen in Donington park is dit weer een prachtig hoofdstuk voor de Superbike carrière van van der Mark.

Michael van der Mark

Foto: Getty Images

Primeur voor Lowes
Michael van der Mark startte race twee superieur. De 25-jarige coureur van Pata Yamaha nam al gauw de leiding in de race, maar zakte vervolgens weer een stukje af. De Nederlander kon echter optimaal profiteren van valpartijen van de grote favoriet Jonathan Rea en Marco Melandri. Zijn ploeggenoot Alex Lowes nam de eerste plek over en pakte zo zijn allereerste overwinning in de Superbike.
Door de tweede plek van van der Mark neemt hij de derde plek in het klassement over van Tom Sykes die door een valpartij geen punten wist te pakken. Over twee weken komen de coureurs van de World Superbike in de Verenigde Staten in actie op de WeatherTech Raceway Laguna Seca in Californië.
Eurosport Player: altijd en overal live sport
Alles races van de World Superbike zijn LIVE te zien op de Eurosport Player. Met de Eurosport Player kun je alle wedstrijden, toernooien en rondes op de voet volgen, live en on demand. Altijd en overal. Dus, wil je geen bal, crash of ontsnapping missen, ga dan naar eurosportplayer.nl.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie