Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Australian Open | “Ik spring meteen voor je in het publiek” - Kyrgios tegen Djokovic na incident

Friso Moison

Geupdate 17/01/2024 om 15:47 GMT+1

Hij moest er even voor knokken, maar Novak Djokovic staat in de derde ronde van de Australian Open. Na zijn zege op de Australiër Alexei Popyrin (6-3 4-6 7-6(4) 6-3) stond de Serviër Eurosport-experts Barbara Schett en Nick Kyrgios te woord. Dit zorgde voor een leuk onderonsje tussen de twee Wimbledon-finalisten van 2022.

Australian Open | “Ik spring meteen voor je in het publiek” – Kyrgios tegen Djokovic na incident

Tijdens de partij tussen Djokovic en Popyrin werd de Serviër geprovoceerd door iemand op de tribune. Na een tijdje was Djokovic er zo klaar mee dat hij diegene uitdaagde om naar beneden te komen en het in zijn gezicht te komen zeggen. Ook Kyrgios had wel raad geweten met die supporter, vertelt hij grappend aan Djokovic.
“Toen hij jou aan het provoceren was, zei ik in mijn commentaar: als Novak wil dat ik in het publiek spring en die supporter even op zijn plek zet, dan doe ik dat meteen”, vertelt de Australiër live op zender. De geblesseerde Kyrgios is tijdens dit toernooi ook commentator. “Ik sta 100% achter je.”
picture

AusOpen | Bromance volop gaande - Djokovic en Kyrgios drinken drankje tijdens kantwissel

Samen dubbelen

Djokovic staat na zijn overwinning op Popyrin 14-1 tegen Australiërs op Grand Slams. Daar wil Kyrgios het wel nog even over hebben met de tienvoudig winnaar in Melbourne. “Waarom ben je zo gemeen tegen ons”, vraagt hij lachend.
“Ik weet niet waarom ik zo’n goede score tegen jullie heb”, vertelt Djokovic. “Ik denk er eigenlijk niet zo over na. Misschien dat jij terug moet komen Nick. Dan kunnen we ook samen gaan dubbelen.”
picture

Wimbledon | Centre court official! Djokovic spreekt nu echt van bromance met Kyrgios

WAAR KIJK JE?

Voor de Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens de Grand Slams zie je alle rally’s, alle mooie punten en alle Nederlanders in actie. Kijk live op Eurosport of stream jouw gewenste partij live via discovery+. Volg je ons nieuwe kanaal op Whatsapp al?
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie