Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Australian Open | Sinner speelt Van de Zandschulp ondersteboven - prachtige gevoelsvolley

Eurosport
DoorEurosport

Gepubliceerd 14/01/2024 om 07:57 GMT+1

Jannik Sinner heeft tegen Botic van de Zandschulp laten zien waarom hij de nummer vier van de wereld is. De Italiaan was duidelijk een maatje te groot tijdens de eerste ronde van de Australian Open. In drie sets was het beslist. Tijdens die derde set liet Sinner zich niet van de wijs brengen door het incasseren van een break.

Australian Open | Sinner speelt Van de Zandschulp ondersteboven - prachtige gevoelsvolley

Sinner repareerde de schade snel weer en was niet te beroerd om dat bovendien met gedurfd tennis te doen. Hij opende de rally met een lob, die Van de Zandschulp nog wist te verwerken. Maar toen er ook nog een prachtige gevoelsvolley werd gespeeld, bleef het antwoord uit.
Van de Zandschulp snelde zich nog wel naar voren, maar slaagde er niet in op zijn benen te blijven staan. Zo kon het gebeuren dat hij in Melbourne plotseling met zijn kont op het blauwe hardcourt zat.
picture

Australian Open | Van de Zandschulp kan niet stunten tegen Sinner - verliest in drie sets

WAAR KIJK JE?

Voor de Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens de Grand Slams zie je alle rally’s, alle mooie punten en alle Nederlanders in actie. Als toetje komt daar dit jaar Paris 2024 en dus de strijd om olympisch goud nog eens bovenop! Kijk live op Eurosport of stream jouw gewenste partij live via discovery+. Volg je ons nieuwe kanaal op Whatsapp al?
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie