Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Miami | Carlos Alcaraz te sterk voor Monfils - spelers vermaken publiek met spectaculaire punten

Eurosport
DoorEurosport

Gepubliceerd 26/03/2024 om 11:57 GMT+1

Carlos Alcaraz is en blijft in de race voor de Sunshine Double. De Spanjaard won al de zogenaamde vijfde Grand Slam van de kalender in Indian Wells en heeft nu ook in Miami zijn tweede zege op zak. Alcaraz was met 6-2 6-4 te sterk voor Gaël Monfils. De twee maakten er een zeer attractieve partij van.

Miami | Carlos Alcaraz te sterk voor Monfils - spelers vermaken publiek met spectaculaire punten

Als Alcaraz en Monfils het tegen elkaar opnemen, weet je zeker dat je een aantal mooie rally’s en dito punten krijgt te zien. En inderdaad, de twee zorgden voor veel vermaak. Maar er was wel eentje duidelijk de beste van de twee en dat was de jonge Spanjaard.
De twintigjarige Spanjaard kan blijven gaan, terwijl ook Monfils weet hoe je over een tennisbaan moet bewegen, maar op zijn 37ste beginnen de jaren toch langzaam te tellen. Wat dat betreft is het niet zo raar dat de Fransman er niet in slaagde om gelijke tred te houden met Alcaraz.
Dankzij zijn overwinning meldt Alcaraz zich bij de laatste zestien. Een nieuwe krachtmeting met Daniil Medvedev of Jannik Sinner kan pas plaatsvinden in de finale. De als eerste geplaatste Alcaraz zit namelijk als enige van deze drie in de bovenste helft van het schema.
picture

Indian Wells | Alcaraz prolongeert titel op Indian Wells ten koste van Medvedev in finale

WAAR KIJK JE?

Voor de Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens de Grand Slams zie je alle rally’s, alle mooie punten en alle Nederlanders in actie. Als toetje komt daar dit jaar Paris 2024 en dus de strijd om olympisch goud nog eens bovenop! Kijk live op Eurosport of stream jouw gewenste partij via discovery+. Volg je ons nieuwe kanaal op Whatsapp al?
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie