Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Tennis | “Ik hoop dat mijn zoon later een herinnering heeft aan mijn tenniscarrière” - Rafael Nadal

Eurosport
DoorEurosport

Gepubliceerd 26/04/2024 om 12:37 GMT+2

Rafael Nadal hoopt dat hij zijn afscheid als tennisspeler kan uitstellen vanwege zijn zoon. De gravelkoning vertelde dit na afloop van de sterke zege in zijn openingspartij bij het Masters-toernooi in Madrid op youngster Darwin Blanch (6-1 6-0).

Tennis | “Ik hoop dat mijn zoon later een herinnering heeft aan mijn tenniscarrière” - Rafael Nadal

De 37-jarige Spanjaard maakte vorige week in Barcelona zijn rentree, maar strandde in de tweede ronde. Na afloop liet hij weten dat hij in deze vorm mogelijk Roland Garros aan zich voorbij laat gaan. Zijn overwinning in Madrid geeft weer nieuwe hoop.

Nadal wil het toernooi in Parijs dolgraag nog één keer winnen om daarna zijn zinnen te zetten op goud tijdens de Olympische Spelen. Daarna wil hij dolgraag actief blijven, al kampt hij de laatste jaren voortdurend met blessures.
picture

Madrid | Nadal realistisch over zijn kansen - "Niet 100% fit, maar kan wel spelen"

Herinneringen maken voor zoon

“Ik weet dat het waarschijnlijk niet gaat lukken, maar ik hoop dat mijn zoon (momenteel anderhalf jaar oud) later een herinnering heeft aan mijn tenniscarrière", aldus Nadal.
Om daar aan toe te voegen dat de mensen in zijn omgeving belangrijker zijn. “Mijn vrienden en familie betekenen veel voor mij. Zij maken mij gelukkig.”
picture

Tennis | Alcaraz wint 'Netflix Slam' tegen Nadal na spannende wedstrijd in Las Vegas

WAAR KIJK JE?

Voor de Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens de Grand Slams zie je alle rally’s, alle mooie punten en alle Nederlanders in actie. Kijk live op Eurosport of stream jouw gewenste partij live via discovery+. Volg ook ons kanaal op Whatsapp!
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie