Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

US Open | Coco Gauff verliest weer eerste set, maar walst Mertens in de derde plat

Eurosport
DoorEurosport

Geupdate 02/09/2023 om 10:54 GMT+2

Coco Gauff heeft geen gemakkelijke loting op de US Open en dat blijkt ook wel uit de scores die ze neerzet. Desondanks staat de Amerikaanse ‘gewoon’ in de vierde ronde, bijvoorbeeld door af te rekenen met Elise Mertens. Gauff verloor de eerste set, maar herpakte zich en was tenslotte duidelijk de baas: 3-6 6-3 6-0.

US Open | Coco Gauff verliest weer eerste set, maar walst Mertens in de derde plat

De publiekslieveling in New York had het lastig tegen Elise Mertens. De Belgische pakte de eerste set af van Coco Gauff maar werd daarna toch overklast door de nummer zes van de wereld.
Het kantelpunt in de wedstrijd waren de vijf breakkansen voor Mertens in de tweede set. Ze kwam nog wel 3-2 voor maar uiteindelijk was het Gauff die in drie sets won. 3-6, 6-3, 6-0.

Justin Bieber

Na afloop volgde er een opvallende reactie van Gauff. Justin Bieber was aandachtig toeschouwer in het stadion. En al blozend reageerde de tennisster op zijn aanwezigheid. "Met Justin Bieber op de tribunes mocht ik echt niet verliezen."
In de volgende ronde neemt Gauff het op tegen de teruggekeerde Caroline Wozniacki. De Deense won in de derde ronde in drie sets van Jennifer Brady.

WAAR KIJK JE?

Voor de Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens de Grand Slams zie je alle rally’s, alle mooie punten en alle Nederlanders in actie. Kijk live op Eurosport of stream jouw gewenste partij live via discovery+.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie