Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Terugblik US Open: van Kiki Bertens tot de woede-uitbarsting van Serena Williams

Eurosport
DoorEurosport

Geupdate 11/09/2018 om 10:55 GMT+2

De 50e editie van de US Open zit er alweer op. Aan de hand van drie video’s blikken we terug op de laatste grand slam van het tennisseizoen.

Williams booosss

Foto: Eurosport

Verrassende uitschakeling Kiki Bertens
Na haar overwinning in Cincinnati werd er deze US Open veel van Kiki Bertens verwacht. De Nederlandse tennisster speelde aardig en liet twee wedstrijden uitstekend tennis zien, maar werd uiteindelijk in 3e ronde uitgeschakeld. Enorm zonde, aangezien Bertens dit jaar best eens had kunnen verrassen. Het mocht niet zo zijn.
Serena Williams is boos.. heel boos
Serena Williams stoomde deze US Open heel erg makkelijk door naar de finale. In de eindstrijd bleek de 20-jarige Naomi Osaka uiteindelijk echter te sterk voor de Amerikaanse recordkampioene. Gedurende het duel kreeg Williams liefst drie waarschuwingen. Hetgeen resulteerde in enkele verhitte discussies met de umpire…
picture

Nog nooit vertoond! Serena Williams compleet over de rooie in US Open-finale

Djokovic wint 3e US Open
Aan het begin van het tennisseizoen onderging Novak Djokovic nog een operatie aan zijn elleboog. De Servier kwam sterker dan ooit terug. Djokovic won Wimbledon en schreef afgelopen week ook de titel op de US Open op zijn naam. Het zorgde voor een uitzinnige Joker…
picture

Djokovic mag de beker weer omhoog tillen

US Open op Eurosport Player
De US Open is tot en met 9 september live te zien op Eurosport 1 en de Eurosport Player. Met de Eurosport Player kun je alle wedstrijden, toernooien en rondes op de voet volgen, live en on demand. Altijd en overal. Dus, wil je geen bal, crash of ontsnapping missen, ga dan naar eurosportplayer.nl. Een jaarabonnement is nu slechts € 3,99 per maand.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie