We trappen de avond om 22:00 af met het duel tussen Rafael Nadal en Juan Martin Del Potro. Laatstgenoemde haalde in 2009 op de US Open zijn enige grandslamtitel tot nu toe. Hij gaf het succes geen vervolg. Sindsdien lukte het de Argentijn niet meer om zich voor de finale van een van de 4 grote tennistoernooien te plaatsen. Vanavond zal Del Potro zich langs Rafael Nadal moeten knokken om het negatieve stramien te doorbreken.
Na het duel tussen Del Potro en Nadal schakelen we door naar de andere halve finale in het mannentoernooi. Kei Nishikori had het in de kwartfinale moeilijk met Marin Cilic, maar wist de vijfsetter uiteindelijk toch naar zich toe te trekken. Novak Djokovic kende beduidend minder moeite met zijn tegenstander. John Millman werd in drie sets verslagen. Heeft het invloed op de wedstrijd van vanavond? Je ziet het LIVE en EXCLUSIEF op Eurosport 1 en op de Eurosport Player.
US Open
Terugblik US Open: van Kiki Bertens tot de woede-uitbarsting van Serena Williams
10/09/2018 OM 11:22
US Open op Eurosport Player
De US Open is tot en met 9 september live te zien op Eurosport 1 en de Eurosport Player. Met de Eurosport Player kun je alle wedstrijden, toernooien en rondes op de voet volgen, live en on demand. Altijd en overal. Dus, wil je geen bal, crash of ontsnapping missen, ga dan naar eurosportplayer.nl. Een jaarabonnement is nu slechts € 3,99 per maand.
US Open
Ontgoochelde Nadal: 'Het was zo moeilijk om te blijven spelen.'
07/09/2018 OM 22:47
US Open
Del Potro leeft mee met Nadal na opgave: 'Het is niet leuk om hem zo te zien lijden.'
07/09/2018 OM 22:41