Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

US Open Vandaag: mannentoernooi nadert climax

Eurosport
DoorEurosport

Geupdate 07/09/2018 om 15:51 GMT+2

De US Open is bijna ten einde. Vannacht wordt bekend welke mannen aanstaande zondag om de eindoverwinning zullen strijden. Beide halve finales zijn te zien op Eurosport 1 en op de Eurosport Player.

Akkootot

Foto: Eurosport

We trappen de avond om 22:00 af met het duel tussen Rafael Nadal en Juan Martin Del Potro. Laatstgenoemde haalde in 2009 op de US Open zijn enige grandslamtitel tot nu toe. Hij gaf het succes geen vervolg. Sindsdien lukte het de Argentijn niet meer om zich voor de finale van een van de 4 grote tennistoernooien te plaatsen. Vanavond zal Del Potro zich langs Rafael Nadal moeten knokken om het negatieve stramien te doorbreken.
Na het duel tussen Del Potro en Nadal schakelen we door naar de andere halve finale in het mannentoernooi. Kei Nishikori had het in de kwartfinale moeilijk met Marin Cilic, maar wist de vijfsetter uiteindelijk toch naar zich toe te trekken. Novak Djokovic kende beduidend minder moeite met zijn tegenstander. John Millman werd in drie sets verslagen. Heeft het invloed op de wedstrijd van vanavond? Je ziet het LIVE en EXCLUSIEF op Eurosport 1 en op de Eurosport Player.
US Open op Eurosport Player
De US Open is tot en met 9 september live te zien op Eurosport 1 en de Eurosport Player. Met de Eurosport Player kun je alle wedstrijden, toernooien en rondes op de voet volgen, live en on demand. Altijd en overal. Dus, wil je geen bal, crash of ontsnapping missen, ga dan naar eurosportplayer.nl. Een jaarabonnement is nu slechts € 3,99 per maand.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie