Op Eurosport 1 schakelen we vanavond direct naar de wedstrijd van Kiki Bertens. Op baan 10 neemt zij het namelijk op tegen de Amerikaanse Francesca Di Lorenzo. Bertens was in de eerste ronde veel te sterk voor Krystina Pliskova. Met Di Lorenzo treft de Nederlandse vanavond de nummer 193 van de wereldranglijst.
Na de wedstrijd van Bertens is het op hetzelfde court tijd voor Robin Haase. Zijn tegenstander: de als 10e geplaatste David Goffin. Beide tennissers speelden eerder dit jaar tegen elkaar op Roland Garros. Destijds was Goffin in vijf sets te sterk.
De wedstrijden van Haase en Bertens zijn beide LIVE en EXCLUSIEF te zien op Eurosport 1.
US Open
Terugblik US Open: van Kiki Bertens tot de woede-uitbarsting van Serena Williams
10/09/2018 OM 11:22
Hitte, Djokovic en Wozniacki
Na afloop van de Nederlandse duels gaan we op Eurosport 1 en op de Eurosport Player door met een voormalig nummer 1 van de ATP ranking. In het Artur Ashe Stadium vervolgt Novak Djokovic zijn toernooi namelijk met een wedstrijd tegen Tennys Sandgren. It’s all-in the name. Lukt het Djokovic om de hitte en zijn tegenstander de baas te zijn?
Even later gaan we door met de wedstrijd van Carolina Wozniacki. De als 2e geplaatste Wozniacki was in de eerste ronde veel te sterk voor voormalig US Open-finaliste Sam Stosur. Wil Wozniack zelf haar weg naar haar derde eindstrijd op Flushing Maddows vervolgen, dan zal ze vannacht eerst Lesia Tsurenko moeten verslaan.
Alle duels van de US Open zijn vanavond LIVE en EXCLUSIEF te volgen op Eurosport 1 en op de Eurosport Player!
US Open op Eurosport Player
De US Open is tot en met 9 september live te zien op Eurosport 1 en de Eurosport Player. Met de Eurosport Player kun je alle wedstrijden, toernooien en rondes op de voet volgen, live en on demand. Altijd en overal. Dus, wil je geen bal, crash of ontsnapping missen, ga dan naar eurosportplayer.nl. Een jaarabonnement is nu slechts € 3,99 per maand.
US Open
Ontgoochelde Nadal: 'Het was zo moeilijk om te blijven spelen.'
07/09/2018 OM 22:47
US Open
Del Potro leeft mee met Nadal na opgave: 'Het is niet leuk om hem zo te zien lijden.'
07/09/2018 OM 22:41