We beginnen de avond met de wedstrijd tussen Naomi Osaka en Lesia Tsurenko. Beide vrouwen wonnen hun wedstrijden in de vorige ronde eenvoudig. Osaka was veel te sterk voor Aliaksandra Sasnovich (6-0, 6-0), terwijl Tsurenko verraste en Carolina Wozniacki uitschakelde: 6-4, 6-0. De verwachting is dat beide dames vanavond enorm aan elkaar gewaagd zullen zijn. Het duel is vanaf 18:00 te zien op Eurosport 1.
Met de wedstrijd tussen Kei Nishikori en Marin Cilic vervolgen we onze weg door New York. Het duel is een herhaling van de finale van 2014. Destijds was Cilic veel te sterk voor zijn Japanse tegenstander. De Kroaat veegde Nishikori in drie sets van de baan: 6-3, 6-3, 6-3. Lukt het hem vanavond om dat kunststukje te herhalen?
US Open
Terugblik US Open: van Kiki Bertens tot de woede-uitbarsting van Serena Williams
10/09/2018 OM 11:22
Wedstrijd nummer drie gaat tussen Carla Suarez Navarro en Madison Keys. Laatstgenoemde stond vorig jaar nog in de finale op Flushing Meadows. In de eindstrijd was Sloane Stephens – die afgelopen nacht werd uitgeschakeld en haar titel dus niet zal prolongeren – te sterk. Keys zal haar stugge Spaanse tegenstandster moeten verslaan om de US Open dit jaar wel te winnen.
De drie reeds genoemde duels dienen als voorgerecht voor de absolute kraker van de avond: Djokovic – Millman. De Australier verraste alles en iedereen door in de achtste finale vrij gemakkelijk van Roger Federer te winnen. Hoewel Djokovic in een goede vorm verkeert, is het niet uitgesloten Milkman het kunststukje vanavond herhaalt. Benieuwd of het hem lukt? Schakel dan in op Eurosport 1 of op de Eurosport Player!
De US Open is vanavond vanaf 18:00 LIVE en EXCLUSIEF te zien op Eurosport 1 en op de Eurosport Player!
US Open op Eurosport Player
De US Open is tot en met 9 september live te zien op Eurosport 1 en de Eurosport Player. Met de Eurosport Player kun je alle wedstrijden, toernooien en rondes op de voet volgen, live en on demand. Altijd en overal. Dus, wil je geen bal, crash of ontsnapping missen, ga dan naar eurosportplayer.nl. Een jaarabonnement is nu slechts € 3,99 per maand.
US Open
Ontgoochelde Nadal: 'Het was zo moeilijk om te blijven spelen.'
07/09/2018 OM 22:47
US Open
Del Potro leeft mee met Nadal na opgave: 'Het is niet leuk om hem zo te zien lijden.'
07/09/2018 OM 22:41