Ostapenko treft taaie Kerber
De eerste wedstrijd van de dag treffen de nummers elf en twaalf van de plaatsingslijst, Angelique Kerber en Jelena Ostapenko, elkaar. De Duitse Kerber stond twee jaar geleden als eens in de finale, maar verloor toen van Serena Williams. Jelena Ostapenko kwam nooit verder dan de kwartfinale, maar won vorig jaar wel Roland Garros. De speelsters hebben het nog nooit in een officiële wedstrijd tegen elkaar opgenomen, waardoor het alle kanten op kan gaan.
Wimbledon
Winnende tiebreak Novak Djokovic in Wimbledon-finale
15/07/2018 OM 16:05
Williams terug op het hoogste podium
Na uitschakeling in de vierde ronde bij haar terugkeer op Roland Garros, lijkt Serena Williams nu helemaal terug van weggeweest. De Amerikaanse treft in de halve finale de Duitse Julia Gorges, die Bertens in de kwartfinale uitschakelde. De laatste keer dat Williams Gorges trof was alweer zeven jaar geleden. Williams won toen vrij eenvoudig in twee sets.
Eurosport Player: altijd en overal live sport
Wimbledon is LIVE te zien op Eurosport 1 en natuurlijk ook op de Eurosport Player. Met de Eurosport Player kun je alle wedstrijden, toernooien en rondes op de voet volgen, live en on demand. Altijd en overal. Dus, wil je geen bal, crash of ontsnapping missen, ga dan naar eurosportplayer.nl.