Opnieuw een sterk begin
De eerste set begon moeizaam voor Bertens. De Duitse Gorges leek de overhand te hebben, maar wist niet te breaken. Bij een 4-3 voorsprong sloeg Kiki vervolgens toe. Ze brak de Duitse en pakte vervolgens de set op haar eigen service.
Wimbledon
Wimbledon | Bertens in eerste ronde uitgeschakeld
29/06/2021 OM 19:12
Gorges neemt over
In de tweede set had Bertens gelijk een kans om te breaken, maar die wist de Duitse weg te poetsen. Gorges pakte vervolgens het initiatief en wist Bertens te breaken. Bij een 4-1 achterstand en 0-30 in de game leek de Wateringse wakker te worden. Ze behield haar eigen service en brak gelijk daarna Gorges. Bij een 5-6 stand gebeurde het toch. De Duitse brak Kiki en bracht daarmee de stand in sets op 1-1.
In de derde set ging het een stuk sneller. Kiki Bertens kreeg het steeds lastiger, terwijl Gorges winner na winner bleef slaan. Gorges pakte de set met 6-1 en staat daarmee in de halve finale.
Eurosport Player: altijd en overal live sport
Wimbledon is LIVE te zien op Eurosport 1 en natuurlijk ook op de Eurosport Player. Met de Eurosport Player kun je alle wedstrijden, toernooien en rondes op de voet volgen, live en on demand. Altijd en overal. Dus, wil je geen bal, crash of ontsnapping missen, ga dan naar eurosportplayer.nl.
Roland-Garros
Roland Garros | Kwakkelseizoen Bertens duurt voort na vroege uitschakeling in Parijs
31/05/2021 OM 12:01
Australian Open
Australian Open 2020 - Ins & Outs Dag 8 | Doek valt voor Bertens; Nadal vloert Kyrgios
27/01/2020 OM 13:30