Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Bundesliga | Mané sneert naar journalisten bij teampresentatie - "Jullie vermoorden me elke dag"

Maurits ten Kate

Geupdate 24/07/2023 om 11:08 GMT+2

Het is duidelijk dat Sadio Mané op dit moment niet lekker in zijn vel zit bij Bayern München. De Senegalese aanvaller was aanwezig bij de teampresentatie van de Duitse landskampioen, maar snelde voorbij aan de aanwezige journalisten die hem een vraag wilden stellen. In het voorbijgaan liet de ex-speler van Liverpool duidelijk weten hoe hij over het Duitse journaille denkt.

Sadio Mané poseert voor het nieuwe seizoen.

Foto: Getty Images

Mané zit in een lastige positie bij FC Bayern. Hij kon in zijn eerste seizoen in Duitsland niet aan de hoge verwachtingen voldoen en het lijkt erop alsof de Senegalees op het punt staat om net als vele andere spelers te vertrekken naar Saoedi-Arabië.
Mané zou al een mondeling akkoord hebben met Al-Nassr, de club die ook Cristiano Ronaldo in de gelederen heeft. Volgens "Sky" zou Bayern 32 miljoen euro plus bonussen eisen voor de diensten van de spits.
Over dit mogelijke vertrek hadden de journalisten in de Allianz Arena natuurlijk een aantal vragen, maar daar had Mané absoluut geen zin in. Hij snauwde naar een van de journalisten die hem een ​​vraag wilde stellen: "Jongens, jullie vermoorden me elke dag en dan willen jullie met me praten?"

Rumoer

Het 'incident', voor zover je van een incident kunt spreken, staat niet op zichzelf. Na het enigszins merkwaardige ontslag van trainer Julian Nagelsmann rommelt het zowel op bestuurlijk niveau als binnen het team.
De club uit Beieren verloor in april kansloos in de Champions League van Manchester City met 3-0 waarbij er ook een opstootje ontstond tussen Mané en teamgenoot Leroy Sané. Sadio Mané zou niet gediend zijn geweest van de manier waarop Sané tegen hem had gepraat in het veld. Na de wedstrijd ging Mané verhaal halen bij zijn teamgenoot. Nadat hij verbaal had uitgehaald volgde ook een klap in het gezicht. Sané zou daarbij een bloedlip hebben opgelopen.
Desondanks lukte het 'Der Rekordmeister' om voor de elfde keer op rij landskampioen te worden, maar dat ging gepaard met een grote dosis geluk. Bayern moest zelf winnen uit bij 1.FC Köln en Borussia Dortmund moest thuis punten verspelen tegen FSV Mainz. Door een late goal van middenvelder Jamal Musiala en een inzinking van Dortmund werd het kampioenschap dus alsnog veilig gesteld.

WAAR VOLG JE HET SPORTNIEUWS?

Al het laatste sportnieuws van voetbal tot veldrijden en van snooker tot biatlon volg je hier bij Eurosport.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie