Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Ligue 1 | Breuk tussen PSG en Mbappé aanstaande? - speler niet mee op trainingskamp

Yannick Wezenbeek

Geupdate 22/07/2023 om 10:46 GMT+2

Kylian Mbappé gaat niet op trainingskamp met PSG. De steraanvaller van de Franse club zit niet bij de selectie. Een reden heeft de club nog niet gegeven maar alles wijst naar een mogelijke transfer deze zomer. Het is het volgende hoofdstuk in nu al de transfersoap van 2023.

Kylian Mbappé

Foto: Getty Images

Even leek alles rustig rondom Mbappé. De fransman sloot aan in de voorbereiding bij PSG en speelde zelfs mee in de gewonnen oefenwedstrijd tegen Le Havre. Hij viel in en was gelijk trefzeker. Maar een paar uur later kwam er toch opmerkelijk nieuws naar buiten.
De aanvaller gaat met de Franse club niet mee op trainingskamp naar Japan. Een reden wordt door de club niet gegeven maar het lijkt er op dat de club en speler op ramkoers liggen en een breuk aanstaande is.

Transfervrij

Voorlopig weigert Mbappé namelijk zijn contract bij PSG te verlengen. Hij wil dit seizoen nog blijven bij de Franse grootmacht om vervolgens transfervrij de overstap te maken. Real Madrid lijkt zijn meest logische volgende bestemming.
Die Spaanse club kwam in 2021 ook al voor de gewilde aanvaller. Toen boden ze 180 miljoen maar verlengde Mbappé alsnog zijn contract in Parijs. Dat lijkt nu uitgesloten. PSG wil zijn beste speler niet transfervrij laten vertrekken en heeft hem op de transferlijst gezet. Om de druk verder op te voeren reist hij dus niet mee naar Japan voor het trainingskamp.

WAAR VOLG JE HET SPORTNIEUWS?

Al het laatste sportnieuws van voetbal tot veldrijden en van snooker tot biatlon volg je hier bij Eurosport.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie