Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Serie A | "Ik ben nog steeds god" - Zlatan Ibrahimovic keert vol vertrouwen terug bij dolend AC Milan

Sander Grasman

Geupdate 10/02/2023 om 14:35 GMT+1

Het loopt niet bij Milan en dus komt de terugkeer van Zlatan Ibrahimovic als geroepen, al is het maar de vraag of de Zweed vrijdagavond al in actie zal komen. De rossoneri nemen het dan in de Serie A op tegen Torino.

Zlatan Ibrahimovic keert terug in de selectie van AC Milan.

Foto: Getty Images

Hij staat pas anderhalve training op het veld, maar toch zit Zlatan Ibrahimovic vanavond al op de bank als Milan het in de Serie A opneemt tegen Torino. De Milanezen verloren hun laatste vier officiële wedstrijden en wonnen sinds 4 januari geen competitieduel meer.
En dus snakt men in San Siro naar de rentree van de Zweed. De 41-jarige Ibrahimovic stond maanden aan de kant met een knieblessure en keerde pas halverwege deze week terug op het trainingsveld van Milanello.

GOD

Milan-trainer Stefano Pioli denkt vrijdagavond nog geen beroep op zijn sterspeler te doen, maar gaf op de persconferentie van donderdag wel aan dat hij blij is dat Zlatan erbij is: "Hij is een geweldige motivator en een geweldige speler."
Ibrahimovic is de laatste die dat zal bestrijden. De blessure heeft geen krasjes op zijn zelfvertrouwen achtergelaten. 'Ik ben nog steeds God, ik ben de nummer 1', zei hij in een interview met het Sport Mediaset. "Toch kan de spits ermee leven als hij vandaag louter vanaf de bank zal toekijken. "'Ik heb geduld, omdat ik terug wilde komen aan de top. Het herstel verloopt volgens plan."
De Zweed hoopt dat zijn aanwezigheid voor een kentering zal gaan zorgen. De regerend landskampioen dreigt deze weken namelijk alle kansen op een prijs in rook op te zien gaan en nieuw elan zou de mannen van Pioli goed doen.

WAAR VOLG JE HET SPORTNIEUWS?

Al het laatste sportnieuws van voetbal tot veldrijden en van snooker tot biatlon volg je hier bij Eurosport.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie