Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Volta Catalunya | Pogacar slaat politiemotor nadat hij wordt opgehouden

Eurosport
DoorEurosport

Geupdate 23/03/2024 om 17:40 GMT+1

Tadej Pogacar kende geen problemen met de concurrentie in de Ronde van Catalonië. De Sloveen was veel beter dan de rest. Wel had hij problemen met een motoragent die voor hem reed op de slotklim. Door de grote publieke belangstelling, moest de agent in de remmen knijpen. Geïrriteerd slaat Pogacar daarna op de motor terwijl hij de agent passeert.

Volta Catalunya | Pogacar slaat politiemotor nadat hij wordt opgehouden

Onderweg naar de finish bergop in Queralt was het Catalaanse publiek, zoals wel vaker, zeer enthousiast en wilde iedereen van dichtbij een glimp van Pogacar opvangen. Er was zo'n enorme toeloop aan mensen dat de politie moeite had om de weg vrij te houden.
Dit zorgde voor wat oponthoud, waar Pogacar niet van gediend bleek. Hij deelde een klap uit aan de politiemotor die het dichtst bij hem in de buurt reed. De actie van de Sloveen bleef zonder directe gevolgen, al ontvangt hij er mogelijk nog een boete voor.
Even later kon Pogacar uitgebreid zijn hattrick vieren in de Volta Catalunya. Op de Montjuïc in Barcelona mag hij zondag de eindzege definitief veiligstellen.
picture

Volta Catalunya | Pogacar klasse apart in Queralt, komt voor derde keer solo aan

WAAR KIJK JE?

Ook in 2024 zijn Eurosport en discovery+ jouw Home of Cycling! Van de eerste koersjes op Mallorca tot de volledige World Tour en alle grote ronden, waarvan de Giro d'Italia exclusief. Stream live koers zonder reclame! Als toetje komt daar de Olympische Spelen van Paris 2024 nog bovenop! Volg je ons nieuwe kanaal op Whatsapp al?
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie