“Als ik Wout van Aert hoor zeggen dat hij gaat voor de groene trui, denk ik: 'We zullen dat nog wel even zien'. Als alles een beetje normaal verloopt, is dat voor ons een heel realistische doelstelling”, zegt Christoph in gesprek met Het Laatste Nieuws.
Philip schuift vooral Van der Poel naar voren als favoriet. “Mathieu is de geknipte renner om de groene trui te winnen. De groene trui én ritzeges.
“Verder willen wij met de ploeg in elke grote ronde een etappe winnen. En misschien kunnen we ook voor een monument gaan. Dat is dit jaar niet gelukt. We moeten niet te kritisch zijn, maar toch.”
Wielrennen
Wielrennen | Wat zijn de 5 Monumenten in het wielrennen?
3 UUR GELEDEN

Tour de France | Emotionele zege en geel voor Mathieu van der Poel in 2e etappe

Natuurlijke concurrentie

De broers vinden dat hun ploeg sterker wordt van de hevige concurrentie in de sport. Philip: “Noem drie renners, dan kom je altijd uit bij Van Aert, Alaphilippe en Van der Poel. Het is een natuurlijke concurrentie.”
Christoph vult aan: “Wij hebben dezelfde ambities als Jumbo-Visma en Quick-Step. En wij kunnen daar bovenop zeggen dat we ook wereldkampioen mountainbike willen worden. Voor de anderen is dat onmogelijk.”
Wielrennen
Wielrennen | Van Vleuten rijdt de Giro, Tour en Vuelta in 2022
GISTEREN OM 15:36
Wielrennen
Wielrennen | “Ik had mijn ogen dicht” - Van Aert weet niet of hij Amstel Gold Race echt won
19/01/2022 OM 17:12