Beijing 2022 | Gu eet burger voorafgaand aan training

Eurosport
DoorEurosport

Gepubliceerd 14/02/2022 om 13:44 GMT+1

Eileen Gu is een atleet naar ons hart, aangezien ze tijdens de werd betrapt tijdens het eten van een hamburger. De 18-jarige superster, die vorige week goud won in de big air bij de dames, was even aan het bijtanken tijdens de slopestyle-kwalificatie omdat ze zich moest haasten voor de training in de halfpipe, die donderdag plaatsvindt. Met een score van 79,38 bereikte ze de slopestyle-finale.

Een relaxte Eileen Gu was lekker aan het snacken terwijl ze wachtte op haar score in de freeski slopestyle kwalificatie. Een score van 79.38 was uiteindelijk ruim genoeg om door te gaan naar de finale van dit onderdeel.
De in Amerika geboren 18-jarige, die China vertegenwoordigt op de Spelen, jaagt op een nieuwe medaille in de slopestyle en combineert dat ook met trainingen voor de halfpipe, dat donderdag op het programma staat.
Het is een dus drukke Spelen voor Gu, die vorige week het internet in China brak toen ze de big air-kampioen werd.
picture

Beijing 2022 | Eileen Gu springt op laatste moment naar olympische titel

WAAR KIJK JE?

De olympische vlam brandt! Twee weken lang worden we tijdens de Olympische Spelen getrakteerd op prachtige topsport terwijl er wordt gestreden om olympische medailles. Iedere minuut van de Olympische Spelen Beijing 2022 zie je op discovery+. Kijk alle streams van alle onderdelen van start tot finish. Tot 20 februari betaal je €29.99 voor een jaar lang sport.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!