Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Northern Ireland Open | Wordt dit het toernooi van Jack Lisowski? - Kwartfinaleplaats een feit

Eurosport
DoorEurosport

Gepubliceerd 27/10/2023 om 01:34 GMT+2

Jack Lisowski ligt op de Northern Ireland Open wellicht op koers voor iets moois. Lisowski plaatste zich voor de kwartfinale door met 4-1 te winnen van Aaron Hill. Daarmee meldt hij zich weer eens in een fase van een toernooi waarin het om de knikkers gaat, maar kan Lisowski ook daadwerkelijk toeslaan?

Snooker Northern Ireland Open - Lisowski wins the match against Hill - end of match

Foto: Eurosport

Hoewel zijn bijnaam ‘Jackpot’ betreft, greep Lisowski tot dusver altijd naast de hoofdprijs op een rankingtoernooi. Maar liefst zes keer verloor hij een finale. Lisowski heeft het stempel ‘beste speler zonder gewonnen rankingtitel’ en wil daar maar wat graag vanaf.
Wie weet lukte het deze week in Belfast dan eindelijk. Onderweg naar de kwartfinale ging het in ieder geval soepel, getuige de cijfers 4-1. Lisowski mag nu aantreden tegen Ricky Walden om in een duel om een plek bij de laatste vier.
De winnaar komt daarna uit tegen Chris Wakelin of Yuan Sijun.
picture

English Open | Slessor wint frame tegen Lisowski mede dankzij deze gigantische fluke

WAAR KIJK JE?

De Belgische wereldkampioen Luca Brecel heeft een nieuw doel: de nummer één van de wereld worden! Lukt hem dit? Je kunt het ook dit seizoen natuurlijk weer volgen via Eurosport en discovery+. Mis niets van Ronnie O'Sullivan, Mark Selby, Mark Williams, John Higgins, Judd Trump en alle andere tovenaars van het groene laken!
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie